A szálloda első és második emeletén elhelyezkedő, erdőre néző kilátással rendelkező, padlószőnyeges szobáink tökéletes pihenést nyújtanak vendégeink számára. A szobák alapterülete 21 nm. A szobákban legfeljebb egy pótágy vagy babaágy helyezhető el.

Garantáltan a legjobb ár!

Ajándékutalvány

A SZÉP kártya lejár, Ön viszont jól jár!

Ha Ön a 2018. május 31-én lejáró SZÉP kártyáiból Silvanus Ajándékutalványt vesz, azt szabadon felhasználhatja az egész 2018-as évben bármikor, a kiemelt ünnepek kivételével! Választhatja azt a megoldást is, hogy már most lefoglalja nyári pihenését és előfizetéssel rendezi az árát SZÉP kártyái felhasználásával. Hosszabbítsa meg és használja ki egész évben a SZÉP kártya nyújtotta lehetőségeket Silvanus Ajándékutalvánnyal!


Ha azon gondolkodik, mit vásároljon ismerõseinek, barátainak, családtagjainak, akkor jó nyomon jár! Hiszen utazni mindenki szeret!
Lepje meg szeretteit egy ajándékutalvánnyal a Hotel Silvanusba! A lehetõségek korlátlanok, kívánságára bármilyen csomagot összeállítunk, az összeget is Ön határozza meg.

Az ajándékutalvány vásárlásának menete:

A kiválasztott csomag összegének meghatározása után megrendelõ eljuttatja az összeget a szálloda felé (helyszíni fizetés, átutalás, rózsaszín csekk, bankkártyás fizetés). Az összeg megérkezése után a kiállított utalványt postázzuk Önnek.

Szükséges információk:

  • Milyen névre legyen kiállítva az utalvány
  • Milyen címre küldjük az utalványt
  • Egyéb személyes megjegyzés, amit szerepeltetni szeretne az utalványon.

„Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották."

Thyde Monnier