Black Friday :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

A Fekete Péntekről feketén-fehéren

Black Friday ajánlatunk (csak fekete péntek éjfélig!): 

2 éjszaka 2 fő számára, standard prémium erdei szobában, félpanzióval,

2020. április 1-től június 30-ig tartó felhasználással – 

csupán 17.475 Ft / fő / éj ártól!


Black Friday. A Halloween után ismét egy álságos, amerikai hókusz-pókusz itt Magyarországon? Tulajdonképpen igen, de mielőtt nekiesnénk szidni az újabb „külföldi bolondságot”, érdemes egy picit körüljárnunk az eredetét és utánanéznünk annak, honnan is ered. 

1966-ban járunk, az amerikai Philadelphiában. Szokás szerint ebben az évben is a Hálaadást követő első pénteken kezdődött el a nagy karácsonyi bevásárlások időszaka. Elképesztő csúcsforgalom, hatalmas dugók, kígyózó sorok és átláthatatlan embertömeg lepte el a város utcáit. Szegény rendőrök azt sem tudták, hol áll a fejük, emberfeletti erőfeszítéssel próbálták fenntartani a rendet a város utcáin. A kétségbeesett egyenruhások aztán egymás között fekete péntekként kezdték emlegetni ezt a számukra rémes napot. Ennyit a név eredetéről. Mára ez a nap immáron hagyományosan az akciós bevásárlások napja lett. Hazánkban először a kiskereskedelemben 2013. november 29-én tartották meg. 

 

Idén a Hotel Silvanus**** is Black Friday ajánlattal lepi meg kedves Vendégeit. 

 

2 éjszaka 2 fő számára, standard prémium erdei szobában, félpanzióval, már 17.475 Ft / fő / éj ártól! 

 

Az utalványok kizárólag mától fekete péntek éjfélig, 2019. november 30-ig vásárolhatók meg és 2020. április 1 – június 30. között használhatók fel, csak hétköznapokon, a kiemelt időszakok kivételével, előzetes foglalás alapján. 

A Black Friday utalvány az időszakban érvényes standard árainkhoz képest mintegy 10% kedvezményt tartalmaz, ráadásul érvényességét kiterjesztettük a nyár első hónapjára.

 

Érintetlen természet, családias hangulat, wellness, sportolási lehetőségek, csodás étkek és italok és négycsillagos kényelem várja Önt. Ne hagyja ki a Hotel Silvanus kivételes ajánlatát, kapcsolódjon ki és töltődjön fel Partnerével a 2018-as Év Hotelében!