Dunakanyari pihenés mindenkinek :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Dunakanyari pihenés mindenkinek
Hétköznapokon, akár 28% kedvezménnyel!

Pihenjen nálunk akár  28% kedvezménnyel a hétköznapokon! 

Ajánlatunk 2020. október 13 – 2021. május 31. között érvényes.

A nyár elmúlt, azonban a minden héten új arcát mutató ősz most is gyönyörű. Akár komor, hűvös, akár napfényes, ezer színben pompázó – az ősz mindig fenséges. 

Ebben az évszakban a pilis erdei már a télre készülve, de még élénk eleganciával öltik magukra színes, susogó ruhájukat. Az őszi gyümölcsök kicsattanó életerővel ragyognak, a vadak pedig még könnyedén találnak maguknak élelmet. A vaddisznók harsány csörtetését néha még éjszaka is hallani a szálloda erkélyeiről. 

Pedig az ősz is el fog múlni, sőt, még a télen is túljutunk majd, magunk mögött hagyva ennek a bolondul alakult évnek minden nyűgét. A pánikot, a bezártságot, a felszabadulást, az újabb aggodalmakat, szeretteink féltését és minden idegeskedést, ami 2020-at jellemezte. 

Egyvalami azonban örök: a természet, a nyugalom és a kikapcsolódás szeretete. A Silvanus ennek megéléséhez kínál fel minden szükséges feltételt: kényelmet, szórakozást, csodás étkeket és persze a fantasztikus, egyedülálló panorámát, a kanyargó Duna és a titokzatos pilisi dombok megunhatatlan látványát. 

Jöjjenek, napozzanak – vagy csak gyönyörködjenek a tájban – a gyönyörű kilátást biztosító Panoráma teraszon, pihenjék ki a munka fáradalmait, lépjenek ki a mókuskerékből és hagyják, hogy felhőtlen pihenést biztosítsunk Önöknek. A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, egyedi wellness-részleg, kényeztető ayurvédikus vagy thai masszázsaink, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni. És amíg a felnőttek kikapcsolódnak, a gyerekekre is izgalmas programok várnak: a Silvanus saját, izgalmas mesekönyvén kívül animátor kollégánk is garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. Amikor az idő megengedi, hatalmas móka a teljesen elektromos Silvanus E-Élménymobilokkal bejárni Visegrád minden zegét-zugát. A sportosabbak pedig bivalyerős, Bosch-rendszerű elektromos kerékpárjainkon kalandozhatják be Visegrád városát és a környéket. 

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.  

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa