Év végi pihenés :: Hotel Silvanus Visegrád -

Év végi last minute pihenés

Ki mondta, hogy nem lehet kikapcsolódni a két ünnep közötti időszakban?


Használja ki a karácsonyt követő és a szilvesztert megelőző pár napot a feltöltődésre.

Óriási akciót hirdetünk a következő napokra. A decembr 27. és 30. közötti foglalására
10%-os árkedvezményt adunk!

 

40.375.- Ft / fő / éj ár helyett 35.900.- Ft / fő / éj ártól!*
- 2022. 12. 27. - 30. közötti foglalásokra érvényes -

Ajánlatunk visszavonásig érvényes!


A két ünnep közötti gondtalan pihenés mellett gondoltunk a legkisebb vendégeinkre is! Az idén átadott játszóházunk remek kikapcsolódás gyermekeink számára, emellett animátor-programokkal is színesítjük az itt tartózkodásukat.
A gyermekfelügyelet megoldott,- kiemelten fontos számunkra, hogy felnőtt-szülő vendégeinknek is teljes értékű pihenésben lehessen részük.


*Ajánlatunk legalább 2 fő és 2 éj foglalása, illetve előre fizetés esetén érvényes! A kedvezményes ár a Standard prémium erdei szobakategóriára vonatkozik! Az esetleges változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk tartalma


 

  • Szállás Standard prémium erdei szobában,  legalább 2 éjszakára,
  • Félpanziós ellátás: bőséges svédasztalos reggeli, és vacsora,
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, megújult sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő),
  • Fürdőköpeny-használat,
  • A Fitness-terem használata,
  • Színes animátor-programok, sportversenyek, foglalkozások gyermekek és családok számára,
  • A háromszintes játszóház használata,
  • Ping-pong használat a Beatrix teremben,
  • A szélessávú wifi internet használata,
  • Áfa-t.

 

Szolgáltatásaink - avagy mit kínálunk Önöknek, míg a SILVANUS****-ban pihennek?

négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen SörözőnkDrinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. A sportokat kedvelők igénybe vehetik teljesen felszerelt fitness-szobánkat, vagy épp Bosch-rendszerű, bivalyerős motorral és kifinomult vezérléssel rendelkező elektromos kerékpárjainkat. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.