Indián Nyár :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Indián Nyár a Silvanusban

Pihenjen nálunk az őszi időszakban CSAK MOST óriási előfoglalási kedvezménnyel, örökifjú áron

már 22.475 Ft / fő / éj ártól! 

Érvényes: 2022. szeptember 1- december 23. között hétköznapokon, a foglaltság függvényében érvényes.

Kiemelt időszakokban nem foglalható (őszi szünet: október 28-november 6.).

 

A nyár elbúcsúzott. Ilyenkor a magunk mögött tudott szabadságok dacára bizony sokan azt érezzük, hogy kicsit belefáradtunk… A zsúfoltság helyett élvezze inkább az utószezoni árakat! Pihenje ki nálunk a nyarat, élvezze a koraőszi természet lenyűgöző szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! A Silvanus indián nyár Önre és családjára vár! 

 

A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték kellemesen hűvösek, a fények élőbbek, a Pilis érintetlen erdőségeinek zöldjébe óvatosan lopakodó, koraőszi színek keverednek. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet. 
Elérkezett az igazi kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje, az indián nyár. 

Mi a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást. 

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink különleges kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.
Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bérelhető tagjait: az e-bike-okat. Ha jobban szeretnek gyalog kimozdulni, akkor pedig kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak, vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, a szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk. 

 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában,  2 éjszakára,
  • Félpanziós ellátás: bőséges büféreggeli, és büfévacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, megújult sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő),
  • Fürdőköpeny-használat,
  • A fitness-terem használata,
  • Színes animátor-programok, sportversenyek, foglalkozások gyermekek és családok számára,
  • A háromszintes játszóház használata,
  • Ping-pong használat a Beatrix teremben,
  • A szélessávú wifi internet használata,
  • Áfa-t

 

Szolgáltatásaink - avagy mit kínálunk Önöknek, míg a SILVANUS****-ban pihennek?

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. A sportokat kedvelők igénybe vehetik teljesen felszerelt fitness-szobánkat, vagy épp Bosch-rendszerű, bivalyerős motorral és kifinomult vezérléssel rendelkező elektromos kerékpárjainkat. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.