Koraősz a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Koraősz a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 18.290 Ft / fő / éj ártól!


A nyár elbúcsúzott. Ilyenkor a magunk mögött tudott szabadságok dacára bizony sokan azt érezzük, hogy kicsit belefáradtunk… A zsúfoltság helyett élvezze inkább az utószezoni árakat! Pihenje ki nálunk a nyarat, élvezze az aranyló, koraőszi természet lenyűgöző szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! A Silvanus ősszel is Önre és családjára vár.

A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték kellemesen hűvösek, a fények élőbbek, a Pilis érintetlen erdőségeinek zöldjébe óvatosan lopakodó, koraőszi színek keverednek. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet.

Elérkezett az igazi kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje, az indián nyárnak is nevezett, aranyló koraősz.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink különleges kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bérelhető tagjait: a bivalyerős e-bike-okat vagy a különleges, vidám, teljesen elektromos meghajtású E-Élménymobilt. Ha jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor pedig kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak, vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, a szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri az idei ősz és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.

HOTEL SILVANUS – SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL!

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • Szélessávú Wifi internet használata
  • Áfa