Mosolygós szakács menü :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Mosolygós szakács menü
December 26.

Levesek

Tejfeles-sáfrányos-kakukkfüves bárányleves
Vad-erőleves zöldségekkel és parajos vadgombóccal
Tokaji borleves aranymazsolával

Előételek

Áfonyával töltött kacsamell ruccola-ágyon
Kapros-uborkás ráksaláta paradicsomba töltve

Főételek 

Borsos-mustáros hátszín egészben
Karácsonyi pulyka flambírozott almával
Tejfölös pontyfilé cukkinivel és burgonyával
Feketehegyi vargányás vaddisznópörkölt
Gesztenyével és fügével töltött pulykamellszeletek
Rakott padlizsán sajttal pirítva
Debreceni töltöttkáposzta

Köretek

Juhtúrós galuska
Édesköményes burgonya
Zelleres burgonyapüré
Mézes sütőtök
Jázminrizs
Házi tarhonya

Desszertek

Aszalt szilvával töltött aranygaluska-álom krémes vaníliaöntettel
Nagymama receptje szerint készült bejgli dióval és mákkal töltve
Zserbó
Narancsos-kávés pohárkrém