Szenteste-menü :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Szenteste-menü
December 24., Szenteste

Levesek

Karácsonyi káposztaleves tejfölösen
Silvanus halászlé (a Duna mellékén fogott pontyból, csukából, 
kecsegéből és apróhalakból készült, hosszú lére passzírozott)
Fahéjas szilvaleves karamellizált szilvával

Előételek

Rosé kacsamell narancsos salátával
Füstölt marhanyelv tormahabbal

Főételek 

Kakukkfüves-rozmaringos báránylapocka
Karácsonyi pulykamell egészben sütve, színesbors-kéregben
Hálóban sült marhabélszín libamájjal és gombával töltve, rózsaborsmártással
Tejszínes-pesztós csirkemellszeletek
Fűszeres krémmel töltött harcsa bacon-ben sütve
Kolozsvári töltöttkáposzta
Bazsalikomos csicseriborsó-főzelék

Köretek

Almás krokett
Parajos-fokhagymás párolt rizs
Zöldséges bulgur
Burgonyafánk
Kakukkfüves paradicsom
Sütőtökös burgonya

Desszertek

Nagymama receptje szerint készült bejgli dióval és mákkal töltve
Cukrászunk kedvenc mákosgubája akácmézzel
Hagyományos mézes krémes
Gesztenyepüré
Almás-fahéjas pohárkrém