Garantáltan a legjobb ár!

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

Tudja már, mivel lepi meg szeretteit, esetleg munkatársait, ügyfeleit karácsonykor?


Idén ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Ajándékozzon kikapcsolódást, feltöltődést, gondtalan pihenést, kényeztetést – mindezek mellé pedig érintetlen természetet és varázslatos panorámát Európa egyik legszebb fekvésű szállodájában.

Lepje meg szeretteit a Hotel Silvanus ajándékutalványával, akár 30%-os kedvezménnyel! Mi pedig garantáljuk, hogy 2019. május 31-ig már 29.900 Ft / 2 fő / éj ártól* vendégül látjuk családtagjait, barátait, munkatársait, partnereit svédasztalos félpanzióval – a kiemelt időszakok kivételével - bármikor. A lehetőségek korlátlanok: kívánságára - a szoba típusától, a foglalás időpontjától és időtartamától függően - bármilyen csomagot összeállítunk, és a keretet is Ön határozza meg.

Önmagának pedig így ajándékoz időt, hiszen az akció egészen Szenteste délutánjáig tart, és a vásárlás pár perc alatt lebonyolítható.

Az ajándékutalvány vásárlásának menete:

Az összeállított csomag összegének meghatározása után a megrendelõ eljuttatja az összeget a szállodának (helyszíni fizetés, átutalás, rózsaszín csekk, bankkártyás fizetés). Az összeg megérkezése után a kiállított utalványt postázzuk Önnek.

Szükséges információk:

  • Milyen névre legyen kiállítva az utalvány
  • Milyen címre küldjük az utalványt
  • Egyéb személyes megjegyzés, amit szerepeltetni szeretne az utalványon.

„Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották."

Thyde Monnier

*Ajánlatunk minimum két éjszakás foglalás esetén érvényes, a szabad szobák függvényében, a hétvégék kivételével.