Nyár a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Nyár a Silvanusban

Meseszép kilátással, panorámás medencével és megújult éttermünkkel várjuk Önöket az idei nyári szezonban

Mert mindenkinek jár a tökéletes nyári pihenés. 

Érvényes 2022. június 17. és szeptember 1. között. 

 

A szeszélyes időjárás után hamarosan végre igazi nyárnak örülhetünk. Meleg, sőt néha forró szél teszi szükségessé a hűs habokba való ereszkedést, a természet harsogva virul, a meleg csak estefelé és kora reggel enyhül. A Pilis madarai vidáman ünneplik az életet, az erdőben sétálva mindenütt vadak nyomát látni, de időnként szökellő üregi nyulakkal és félénken bámuló őzekkel is lehet találkozni. 

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást. A legfontosabb, hogy minőségi időt töltsön együtt a család - ami nem mindig adatik meg a hétköznapok során -, de a párok számára is fontos a kettesben töltött pihenés.

Mi segítünk! Élvezzék messze földön híres vendégszeretetünket. Kóstolják meg a nyárra teljesen megújuló Panoráma Étterem házias ízeit és kitűnő vadételeinket, lazuljanak el wellness-központunk különféle medencéiben, próbálják ki az ókor külsőségeit idéző szauna-részlegünk szolgáltatásait, mint például a szauna, a gőzfürdő, vadonatúj sószobánk,  vagy épp a gyógynövényekkel teli illatkamra. 

 

Változatos gyermekprogramok és "gyermekmentes" órák a szülők számára

Válasszanak színes gyermekprogramjaink közül! Tanuljanak - akár gyermekeikkel együtt - profi művész-animátorunktól megdöbbentően leleményes kézügyesség-fejlesztő trükköket, a kicsik pedig vegyék birtokba hatalmas, háromszintes játszóházunkat! Ha éppen ahhoz van kedvük, jelentkezzenek könnyű, de rendkívül érdekes, szórakoztató, informatív sétáinkra, melyek során megismerhetik a szomszédos Vadaspark kedves állatait, miközben történész túravezetőnk Visegrád kevéssé ismert titkairól mesél. Ha ahhoz van kedvük, bízzák az aprónépet képzett és gyakorlott animátorunkra, hogy párjukkal végre minőségi időt tölthessenek együtt. Próbálják ki wellness-központunk minden kényeztető szolgáltatását, vagy maradjanak kettesben és romantikázzanak kényelmes, gyönyörű szobájukban. Esténként pedig adják át magukat zenei estjeink andalító hangulatának egy-egy jó pohár bor vagy épp koktél mellett. 

  Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny-használat
  • A fitness-terem használata
  • Színes animátor-programok, sportversenyek, foglalkozások gyermekek és családok számára
  • A háromszintes játszóház használata
  • Zenés estek
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa.

   

  Szolgáltatásaink - mit kínálunk Önöknek, míg nálunk pihennek?

  A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

  Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. A sportokat kedvelők igénybe vehetik teljesen felszerelt fitness-szobánkat, vagy épp Bosch-rendszerű, bivalyerős motorral és kifinomult vezérléssel rendelkező elektromos kerékpárjainkat. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

  Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.