Nyár a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Nyár a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 28.290 Ft / fő / éj ártól!*

Ajánlatunk 2020. július 1. és augusztus 31. között érvényes.

A változékony, szeszélyes, esős tavaszi-koranyári időjárás megváltozásával végre már igazi nyárnak örülhetünk. Meleg, sőt néha forró szél teszi szükségessé a hűs habokba való ereszkedést, a természet harsogva virul, a meleg csak estefelé és kora reggel enyhül. A Pilis madarai vidáman ünneplik az életet, az erdőben sétálva mindenütt vadak nyomát látni, de időnként szökellő üregi nyulakkal, okosan bámuló őzekkel és a melegben pihegő rókákkal is lehet találkozni. 

A hosszú kényszerpihenő után végre újra részünk lehet valódi kikapcsolódásban, igazi nyaralásban. Ideje volt már, mindannyiunknak fel kell töltődnünk. 

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család – előzetes foglalás után – igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejait, amelyekkel könnyedén meghódíthatják akár a visegrádi emelkedőket is. Ha vidám élményekre vágynak, kipróbálhatják teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobilunkat. Ha viszont jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri a 2020-as év nyara, és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.  

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel. 

 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa

* Ajánlatunk minimum 2 fő /  2 éjszakás foglalás és Standard Premium erdei szoba igénybevétele esetén érvényes, a szabad szobák függvényében.