Nyárvégi ráadás a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Nyárvégi ráadás a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 18.290 Ft / fő / éj ártól!*

Ajánlatunk 2020. augusztus 30. és szeptember 1. között érvényes.

Végre igazán tombol a nyár. Az elmúlt időszakban időnként ugyan pár napig vacogtunk, áztunk, ám mindez csak átmeneti felfrissülés volt, utána mindig visszatért az igazi, pancsolós, jó idő. Ilyenkor meleg, sőt néha forró szél teszi szükségessé a hűs habokba való ereszkedést, a természet harsogva virul, a meleg csak estefelé és kora reggel enyhül. 

Ilyen időben érdemes szinte egész nap napozni a gyönyörű kilátást biztosító Panoráma medence partján vagy lubickolni habjaiban, mintha csak magában a fenséges, kanyargó Dunában úsznánk. Amikor pedig enyhébb az idő – kora reggel vagy késő délután – hatalmas móka a teljesen elektromos Silvanus E-Élménymobilokkal bejárni Visegrád minden zegét-zugát. A sportosabbak pedig bivalyerős, Bosch-rendszerű elektromos kerékpárjainkon kalandozhatják be a városkát. 

Kapcsolódjanak ki nálunk kedvező áron, pihenjék ki a munka fáradalmait, lépjenek ki a mókuskerékből és hagyják, hogy felhőtlen pihenést biztosítsunk Önöknek. A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni. És amíg a felnőttek kikapcsolódnak, a gyerekekre is izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. 

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel. 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa

* Fenti ajánlatunk 2 fő / 2 éjszakás foglalás és Standard Premium erdei szoba igénybevétele esetén érvényes, a szabad szobák függvényében.