Senior akció! :: Hotel Silvanus Visegrád -

Nyugdíjas akció a Silvanusban

Foglaljon nálunk jelentős kedvezménnyel senior akciónk keretében!*

 

Egy munkával töltött, hosszú pályafutás után mindenkinek joga van pihenésre váltani a dolgos évtizedeket. A Silvanus nagy örömmel várja senior vendégeit, akiknek különleges árakkal szeretnénk kedveskedni. Éljenek ajánlatunkkal, jöjjenek el hozzánk és élvezzék a Pilis nyújtotta csendet, nyugalmat és a Dunakanyar páratlan szépségét! 


Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. Az igazi ínyencek szarvasgomba-vadászatra is indulhatnak a Pilisben szakképzett vezető és vizsgázott vadászkutyák kíséretében, majd a feltalált zsákmányt konyhánk készíti el számukra többféle formában. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.


* Az akciós csomag nyugdíjas vendégek számára foglalható!.A szolgáltatás végleges igénybe vevőjének (lefoglalt szobánként minimum 1 főnek) a szállodában történő bejelentkezéskor hivatalos, fényképes okmány bemutatásával alá kell támasztania a felhasználásra való jogosultságot. Ennek elmulasztása vagy a feltétel nem teljesülése esetén sajnos nem tudjuk biztosítani az akciós árat, helyette az adott pillanatban elérhető aktuális csomagárat kínáljukfel.

* Az ajánlat minimum kétéjszakás foglalás esetén érvényes. Hosszabb itt-tartózkodási igény esetén kérjük, lépjen kapcsolatba Rezervációnkkal!

* Ajánlatunk csak hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig), a foglaltság függvényében érvényes. Kiemelt időszakokban nem foglalható. 

 

 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata
    (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny-használat
  • A fitness-terem használata
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa