Őszi pihenés a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Őszi pihenés a Silvanusban

Pihenjen nálunk ősszel 15 % kedvezménnyel,
akár már 26.775 Ft / fő / éj ártól!*

Ajánlatunk 2021. szeptember 1. és december 20. között érvényes.*

Az ősz az igazi, nyugodt pihenés évszaka. A zsúfoltság helyett élvezze a nyugalmat nálunk! Pihenje ki nálunk a nyarat, csodálja meg az őszi természet halk szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! A Silvanus az aranyló koraőszben éppúgy, mint a hűvösebbre forduló időjárásban – meleg, biztonságos hangulatot árasztó, fatüzelésű kandallóival – Önre és családjára vár.


A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték időnként már hűvösek, a Pilis érintetlen erdőségeinek zöldje lassan kezd őszi színpompába váltani. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet.

Elérkezett az igazi, pihentető kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje, az ősz.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család – előzetes foglalás után – igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejait, amelyekkel könnyedén meghódíthatják akár a visegrádi emelkedőket is. Ha vidám élményekre vágynak, kipróbálhatják teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobilunkat. Ha viszont jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A legkisebbekre elektromos kisautóink várnak. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. Az igazi ínyencek szarvasgomba-vadászatra is indulhatnak a Pilisben szakképzett vezető és vizsgázott vadászkutyák kíséretében, majd a feltalált zsákmányt konyhánk készíti el számukra többféle formában. A frissítő, gyógyító masszázsok, pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata
    (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa

* A kiemelt időszakok kivételével, hétköznapokon, minimum kétéjszakás foglalás esetén, a foglaltság függvényében.