Ősz a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Ősz a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 18.290 Ft / fő / éj ártól!*

Ajánlatunk 2020. szeptember 1. és december 20. között érvényes.

A nyári időtől már évek óta nem augusztus végével búcsúzunk. Szeptemberbe fordulva ugyan már előfordulhatnak hűvösebb napok és a reggelek is csípősebbek, de ezek kifejezetten jólesnek az általában még sokáig tartó késő nyári melegben.

A Dunakanyarban sincs ez másképp. Az ország egyik legszebb vidékén, a főváros közelségében, mégis érintetlen erdei vadonok ölelésében fekvő Visegrád most is fürdik a nyári napfényben, a titokzatos Pilis zúgó, de barátságos erdeiben mindenfelé gyönyörű virágok és vad őszi gyümölcsök láthatók. Eső után nemes, finom gombák bújnak elő a földből, és a vadak is sok helyütt meg-megmutatják magukat. 

Az idő a nyarat, a színek pedig egyre inkább az őszt idézik. Ez mesebeli kombináció, a két talán legszebb évszak egymásba olvadása, szerelmes násztánca. Mindezt tőlünk, a Silvanus szálloda messze földön híres, panorámás medenceteraszáról és erkélyeiről könnyedén és kényelmesen lehet megfigyelni. Jöjjön el hozzánk és élvezze Dunára néző szobájából mindazt a szépséget, amit csak e táj nyújtani képes. Nem kevés gyönyörűségben lesz része, ezt garantáljuk. 

Mindehhez négycsillagos kényelem, barátságos, családias hangulat, országszerte híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálata társul, hogy felejthetetlenné tegyük őszi pihenését. 

Nálunk a párok éppúgy megtalálják kedvenc időtöltésüket, mint a családok. Ha már kipancsolták magukat wellness-központunk medencéiben, és a fantasztikus tervezésű Panoráma medence habjaiból eléjük táruló, hihetetlen látvánnyal is beteltek, vár rájuk a szállodát övező parkerdő. Romantikus sétáikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén túravezetőt is biztosítunk. A kényelmesebbek bérbe vehetik kerékpárjainkat, a még kényelmesebbek pedig Bosch-rendszerű, profi elektromos kerékpárjainkon tekerhetik be fáradság nélkül a környéket. A legkényelmesebbek pedig autójukat csendes, vidám elektromos kisautóinkra – az E-Élménymobilokra – cserélve, légszennyezés nélkül járhatják be a csodás Visegrádot és a környező falvakat. A gyerekekre közben animátor kollégáink vigyáznak és szórakoztatják, lekötik őket, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában, amíg a szülők egy kicsit végre kettesben lehetnek. A gyerkőcöket ráadásul igazi újdonság is várja, a Silvanus Radványi Péter által írt, izgalmas, és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival most megjelent, saját mesekönyve. A programok után pedig jólesnek frissítő, gyógyító masszázsaink, amelyek arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk. 

Ezt ígéri a 2020-as év ősze, és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.  

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel. 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa

* Ajánlatunk minimum 2 fő /  2 éjszakás foglalás és Standard Premium erdei szoba igénybevétele esetén érvényes, a kiemelt időszakok kivételével, a szabad szobák függvényében. Az ár függ a szobatípustól, a személyek számától és a tartózkodás hosszától is.