Ősz és tél a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Ősz és tél a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 17.325 Ft / fő / éj ártól!

Ajánlatunk 2019. november 11. és december 20. között érvényes.


Ősz és tél: az igazi, nyugodt pihenés évszakai. A zsúfoltság helyett élvezze a nyugalmat és a kedvező árakat! Pihenje ki nálunk a nyarat, csodálja meg az őszi és téli természet lassuló ritmusának halk szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! A Silvanus meleg, biztonságos hangulatot árasztó, fatüzelésű kandallóival a hűvösebb évszakokban is Önre és családjára vár.

A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték hűvösek, a Pilis érintetlen erdőségeinek őszi színpompája pár hét alatt hullt avarrá válik. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet.

Elérkezett az igazi, pihentető kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje, az ősz és a tél.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink különleges kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család jó idő esetén igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejait, amelyekkel könnyedén meghódíthatják az emelkedőket is. Ha pedig jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak, vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, a szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri az idei őszi, téli szezon és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.

HOTEL SILVANUS – SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL!

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • Szélessávú Wifi internet használata
  • Áfa