Őszi szünet :: Hotel Silvanus Visegrád -

Őszi szünet mesebeli környezetben

Elkezdődött az új tanév, mindenki visszatért a mindennapok kerékvágásába.

A forró napos nyár után nehezebb a visszaintgrálódás a megszokott napi rutinunkhoz, így mindenki számára érezhető az őszi fáradtság. Mindemellett ilyenkor talán a legszebb a természet, hisz számtalan arcát mutatja meg a számunkra, ezáltal a szabadban töltött idő felbecsülhetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Engedjenek a csábításnak és töltsék együtt az őszi szabadidejüket minőségben párjuk, családjuk társaságában.

A SILVANUS a visegrádi Fekete-hegyen található impozáns, kultikus hazai szálloda, amely karnyújtásnyira biztosítja a tiszta, friss levegőjű környezetet, a kikapcsolódni vágyó aktív és passzív pihenő vendégek számára egyaránt.

Remek túraútvonalak, szabadtéri szórakozási lehetőségek (bob-pálya, canopy pálya, visegrádi fellegvár) és a szállodánk pihentető enteriőrje teszik mind-mind értékesebbé pihenésük minden pillanatát!

 

Foglaljon szállást már 24.975.- Ft / fő / éj ártól!*

Foglalható: 2022. november 02-ig
- 2022. 11. 01. - 04. közötti foglalásokra érvényes -

 

*legalább 3 éj foglalás és előre fizetés esetén!

Ajánlatunk tartalma


 

  • Szállás a kiválasztott szobában,  2-3 éjszakára,
  • Félpanziós ellátás: bőséges svédasztalos reggeli, és vacsora,
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, megújult sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő),
  • Fürdőköpeny-használat,
  • A Fitness-terem használata,
  • A háromszintes játszóház használata,
  • Ping-pong használat a Beatrix teremben,
  • A szélessávú wifi internet használata,
  • Áfa-t.

 

Szolgáltatásaink - avagy mit kínálunk Önöknek, míg a SILVANUS****-ban pihennek?

négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen SörözőnkDrinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. A sportokat kedvelők igénybe vehetik teljesen felszerelt fitness-szobánkat, vagy épp Bosch-rendszerű, bivalyerős motorral és kifinomult vezérléssel rendelkező elektromos kerékpárjainkat. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.