Pünkösd a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Pünkösd a Silvanusban

Pihenjen nálunk pünködkor már 29.925 Ft / fő / éj ártól!

Ajánlatunk 2021. május 23. és 24. között érvényes.

A pünkösd a húsvét utáni hetedik vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradását ünnepli meg. A Szentlélek ezen a napon áradt ki Jézus tanítványaira, az apostolokra, és ezzel a napot új tartalommal töltötte meg a keresztények számára. 

Pünkösd idén a május 21-24. közötti időszakra esik. Májusban a Pilis erdei már teljes pompájukban nyújtóznak a Dunakanyar körüli dombokon. Ilyenkor a meleg, tavaszi szellő lágyan csilingelteti a zöld levelek millióit és csalja ki a lombok közt megbúvó énekesmadarak szavát.

Mindannyian nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk Önökkel. Hogy mivel készülünk e találkozásra? 

A párok és a családok számára is tökéletes, négycsillagos kényelemmel, varázslatos panorámával, valamint barátságos, családias hangulattal. Emellett természetesen messze földön híres gasztronómiai élményekkel, kényeztető wellness-részleggel, Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálatával. 

A gyerekekre animátor kollégáink vigyáznak és szórakoztatják őket. A gyerkőcöket ráadásul egy igazi kulturális újdonság is várja, a Silvanus Radványi Péter által írt és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival díszített, saját mesekönyve

Vendégeink  – előzetes foglalás után – bérbe vehetik kerékpárjainkat, a kényelmesebbekre pedig várnak környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejai, amelyekkel könnyedén meghódíthatják a visegrádi emelkedőket is. Ha pedig vidám élményekre vágynak, kipróbálhatják a jó idő beköszöntétől újra szolgálatba állított, teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobiljainkat. Ha jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, vár rájuk a szállodát övező parkerdő. Romantikus sétáikhoz, túráikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén akár túravezetőt is biztosítunk. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Hotel Silvanus*** – Szívvel és lélekkel.
 

Ajánlatunk tartalmazza:

 

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata
    (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny-használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa