Megjelent a Silvanus első mesekönyve :: Hotel Silvanus Visegrád -

Megjelent a Silvanus első mesekönyve

 Vajon milyen titkokat rejt a Hotel Silvanus mögött megbúvó erdei ösvény? Hogyan lép át Blanka a rejtelmek világába és kivel találkozik a Fellegvárat körülölelő erdőben? 

Kivel sző fondorlatos tervet annak érdekében, hogy megszökhessen? 

Milyen kalandokat él át egy családjával a Hotel Silvanusban nyaraló, mai kislány egy számára teljesen ismeretlen világban? Vajon mi lesz a titokzatos Pilis erdeiben zajló, hihetetlen történet vége?

Radványi Péter új, történelmi vonatkozású mesekönyvéből, a Silvanus meséi sorozat Blanka királynő című kötetéből mindez kiderül. A könyvet Rippl Renáta kedves, hangulatos illusztrációi díszítik. 

Ajánlások

 Dr. Rákóczy Rozália történész, hadtörténész, muzeológus: 

„Radványi Péter izgalmas mesekönyve nem csak azért rendhagyó, mert történelmi korba röpíti vissza olvasóit, hanem azért is, mert könnyedén és gördülékenyen használja a kamasz gyerekek nyelvét. Ezen felül ugyan az irodalomban sokszor feltűnik az „időgép-motívum”, mesekönyvben még egyáltalán nem találkoztam vele. Talán éppen ezért olyan izgalmas megjelenése e kiváló könyv lapjain.”

Dr. Rákóczy Rozália teljes kritikája – melyben a könyv apropóján több történelmi érdekesség is olvasható Visegrádról – itt érhető el

 Rékasi Károly színész, Visegrád-rajongó: 

„Ez a könyv csodálatos! Élhető, továbbgondolható mesevilágba röpíti el az olvasót. Szeretnél találkozni Mátyás királlyal? Olvasd el ezt a kitűnő és szép kivitelű könyvet!”

Interjú a szerzővel az RTL Klub Életmódkalauz című műsorában: https://www.facebook.com/watch/?v=206764671062175

A mesekönyvet a Hotel Silvanus recepcióján lehet megvásárolni 3900 Ft-os áron.