Silvanus Karácsony :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

SILVANUS KARÁCSONY: ROBOTOLÁS HELYETT CSALÁD ÉS SZERETET

Előfordult már Önökkel, hogy a karácsonyi ünnepnapok a család helyett inkább a házimunkáról vagy a megfelelési vágyról szóltak? Vagy volt esetleg olyan, hogy a házimunkának ilyenkor szükségszerűen megnövekedett mennyisége feszültséget okozott? 

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszol, Ön is értékelni fogja javaslatunkat. Mi pedig azt mondjuk: idén ne az idegeskedésről, kapkodásról, sütésről, főzésről, szervezkedésről, rendcsinálásról és a vég nélküli házimunkáról szóljon a karácsony! Legyen úgy, ahogy kell. Legyen a főszerep a családé, a szereteté, a pihenésé, a kényeztetésé és a közös élményé. A meghitt hangulatról, a finom ételekről és az izgalmas programokról ezúttal mi gondoskodunk. Önnek csak élveznie kell a tökéletes kikapcsolódást, az érintetlen természet szépségét és nyugalmát, az ínycsiklandó étkeket, a jó italokat és azt a semmi mással össze nem hasonlítható, felemelő érzést, hogy együtt van a család, hogy mindenkinek van ideje egymásra és önmagára. 

Hogyan kellene szerintünk tölteni a Karácsonyt? 

Semmi mással nem lehet összehasonlítani azt az élményt, amikor a szálloda konyhájában hozzáértő kezek épp készítik az ünnepi menüt, a család a mesés téli erdőben sétálgat. Miközben a Panoráma Étterem asztalaira felkerül az ünnepi teríték, Önök a wellness-részlegben úszkálnak vagy szaunáznak. Miközben munkatársaink a szobájukat szépítik, Önök éppen egy lazító és energetizáló masszázson vesznek részt. Ha pedig úgy gondolják, hogy kettesben is töltenének egy kis időt, vadonatúj játszóházunk és mosolygós animátoraink is rendelkezésre állnak a gyerekek vidám, önfeledt szórakoztatására. 

Az ideális ünnep

És ez így van rendjén. Sőt: ennek mindig így kellene történnie. Ideális esetben a család minden egyes tagjának csupán annyi ilyenkor a feladata, hogy figyeljen a másikra és átadja magát az ünnep hangulatának. 

A Silvanusban márpedig megteremtettük az ideális esetet. Jöjjenek, és töltsék ideális, sőt, idilli körülmények között a Karácsonyt: nálunk. Az idei Ünnep hadd legyen a Hotel Silvanus igazi ajándéka Önnek és Családjának!