Tavasz a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Tavasz a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 17.475 Ft / fő / éj ártól!

Ajánlatunk 2020. január 02. és június 15. között érvényes.

Március a kikelet hava, a tavasz első hónapja, a természet újjászületésének kezdete. Ilyenkor fokozatosan enyhül a tél már amúgy is erőtlen szorítása, kezdenek melegebb fuvallatok lengedezni, az állatok és a növények pedig ugyanúgy felélénkülnek, ahogy az emberek. A nappalok egyre hosszabbak, esténként és hajnalban egyre kevésbé van hűvös. A Pilis érintetlen erdőségei fokozatosan újra zöldellő lombruhába öltöznek, a Duna pedig elnyújtózva, megfontoltan, de szép lassan mégiscsak elhozza a virágos, madárcsicsergős tavaszt. 

Elérkezett az igazi, pihentető kikapcsolódás és a valódi feltöltődés ideje.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család – előzetes foglalás után – igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejait, amelyekkel könnyedén meghódíthatják akár a visegrádi emelkedőket is. Ha vidám élményekre vágynak, kipróbálhatják a jó idő beköszöntétől újra szolgálatba állított, teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobilunkat. Ha viszont jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri a 2020-as év tavasza, és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.  

HOTEL SILVANUS – SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa