Tavasz a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Tavasz a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 24.225 Ft / fő / éj ártól!

Ajánlatunk 2021. április 1. és június 15. között érvényes.

Március a tavasz első hónapja, a természet újjászületésének kezdete. Ilyenkor fokozatosan enyhül a tél már amúgy is erőtlen szorítása, kezdenek melegebb fuvallatok lengedezni. A Pilis erdőségei fokozatosan újra zöldellő lombruhába öltöznek, a Duna pedig elnyújtózva, megfontoltan, de szép lassan mégiscsak elhozza a virágos, madárcsicsergős tavaszt.

Ránk is fér már a pandémia egy teljes éve után, hogy végre ismét találkozzunk, ismét mindenki hozzájusson megérdemelt pihenéséhez az ország talán legszebb kilátásával rendelkező szállodájában. 

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk, Drinkbárunk vagy Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégáink garantálják, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A gyerkőcöket ráadásul egy igazi kulturális újdonság is várja, a Silvanus Radványi Péter által írt és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival megjelent, saját mesekönyve

Vendégeink  – előzetes foglalás után – bérbe vehetik kerékpárjainkat, a kényelmesebbekre pedig várnak környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejai, amelyekkel könnyedén meghódíthatják a visegrádi emelkedőket is. Ha pedig vidám élményekre vágynak, kipróbálhatják a jó idő beköszöntétől újra szolgálatba állított, teljesen elektromos, kétszemélyes E-Élménymobiljainkat. Ha jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, vár rájuk a szállodát övező parkerdő. Romantikus sétáikhoz, túráikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén akár túravezetőt is biztosítunk. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri a 2021-es év tavasza, és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele és a 2021-es, Az Évtized Hotele verseny Budapest környéki régiójának győztese, a Hotel Silvanus****.  

HOTEL SILVANUS – SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny-használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa