Tél a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Tél a Silvanusban

Pihenjen nálunk már 17.475 Ft / fő / éj ártól!

Ajánlatunk 2020. január 02. és február 29. között érvényes.

A tél az igazi, nyugodt pihenés évszaka. A zsúfoltság helyett élvezze a nyugalmat és a kedvező árakat! Pihenje ki nálunk a magunk mögött hagyott ünnepek fáradalmait, csodálja meg a téli természet lassuló ritmusának halk szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! A Silvanus meleg, biztonságos hangulatot árasztó, fatüzelésű kandallóival a hűvös évszakban is Önre és családjára vár.

A nappalok még rövidek, az árnyékok hosszúra nyúlnak, az esték és a korahajnalok megvacogtatják a fogat. A Pilis érintetlen erdőségei lombfosztottan várják a tavaszt, a Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű, téli csendet.

Elérkezett az igazi, pihentető kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, vagy éppen sörözőnk és bárjaink különleges kínálata mind-mind az Ön itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában. A család jó idő – és előzetesen bejelentett igény – esetén igénybe veheti környezetbarát E-flottánk bivalyerős e-bikejait, amelyekkel könnyedén meghódíthatják az emelkedőket is. Ha pedig jobban szeretnek inkább gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak, vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. A frissítő, gyógyító masszázsok, a szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Ezt ígéri az idei téli szezon, és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.

 

HOTEL SILVANUS – SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • Szélessávú Wifi internet használata
  • Áfa