Téli feltöltődés a Silvanusban :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Téli feltöltődés a Silvanusban

Foglaljon csomagunk segítségével akár 17% kedvezménnyel! 

Érvényes 2022. január 10 - február 28. között

 

A tél az igazi, nyugodt pihenés évszaka. A zsúfoltság helyett válassza inkább a biztonságos és élménydús belföldi célpontokat! Ilyen például a Pilis, és annak is egyik csodálatos, épített történelmi öröksége, a visegrádi Királyi Fellegvár.  A Fellegvár közvetlen közelében, a Fekete-hegy tetején pedig Európa egyik legszebb panorámájával, meleg, biztonságos hangulatot árasztó kandallóival, valamint akciós csomagárakkal várja Önöket a Hotel Silvanus****. Pihenje ki nálunk az évet, csodálja meg a téli természet lassuló ritmusának halk szépségét, és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal, feledhetetlen élményekkel! 


A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték hűvösek, a Pilis érintetlen erdőségeinek őszi színpompája pár hét alatt hullt avarrá válik. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet.

Mi itt, a Hotel Silvanusban tudjuk és valljuk, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Szeretnénk, ha ezt az élményt minél több Vendégünk megtapasztalhatná, és élvezhetné a szállodánk által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a messze földön híres gasztronómiai élmények, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleg, vagy éppen Sörözőnk, Drinkbárunk és Aqua bárunk egyedi, minőségi kínálata mind-mind az Önök itt töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

Nálunk a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak: animátor kollégánk garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak. A legkisebbekre vár újonnan megnyitott, háromszintes, izgalmas játszóházunk. Ha szeretnek gyalog kimozdulni, akkor kirándulhatnak, ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel, sportolhatnak vagy részt vehetnek a szállodánk által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén. Az egész családnak izgalmas kalandokban lehet része a szállodát körülvevő erdőben a Kiterjesztett Valóság (AR) és a GPS-technológia segítségével a Word of Adventures jóvoltából. Az igazi ínyencek szarvasgomba-vadászatra is indulhatnak a Pilisben szakképzett vezető és vizsgázott vadászkutyák kíséretében, majd a feltalált zsákmányt konyhánk készíti el számukra többféle formában. A frissítő, gyógyító masszázsok pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk.

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata
    (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa