Garantáltan a legjobb ár!

Törzsvendég program

Kedves Vendégeink!

Szállodánk rendszeresen visszatérõ egyéni vendégei részére 2011. január 1-tõl kialakította törzsvendég programját, ezzel is jutalmazva hûségüket és bizalmukat.

A törzsvendégprogram kedvezményeit csak egyéni vendégeink vehetik igénybe, amennyiben a foglalást közvetlenül rajtunk keresztül adják le. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a foglalást mindig ugyanazon a néven adják le (célszerû annak a nevére leadni a foglalást, akinek a nevére szól a kártya) és a foglalásban jelöljék a VIP Törzskártya számát. További kedvezménnyel nem vonható össze. A törzsvendég kedvezményt kizárólag a közeli hozzátartozók (gyermekek, nagyszülõk) vehetik igénybe, amennyiben a törzsvendég kedvezményezett is velük van. Egy törzskártyával egyidejûleg maximum 2 szoba vendégéjszakája számítódik össze. A kedvezmény visszavonásig érvényes. A VIP kártya a Mammut Neckermann utazási irodában törzsvendég kedvezményre, jogosultságot biztosít.

Hogy válhat Törzsvendéggé?

A Vendég harmadik itt-tartózkodása után automatikusan jogosult a Törzskártya igénylésére. A belépés feltétele az itt letölthetõ Jelentkezési lap kitöltése. Ezt kérjük e-mailes (info@hotelsilvanus.hu) vagy postai úton részünkre eljuttatni szíveskedjenek (Silvanus Hotel Kft. 2025 Visegrád, Pf. 24). Természetesen lehetõség van a Jelentkezési Lap szállodában történõ kitöltésére és leadására is. Kérje kollégáink segítségét a recepción illetve az értékesítésen! A kártya elkészítése után Vendégeinknek azonnal lehetõségük nyílik a kedvezmények igénybevételére.

Kell-e bármilyen díjat fizetni?

Nem, a tagság ingyenes, csak a formanyomtatvány kitöltése szükséges, illetve ha adatai már a rendszerünkben megtalálhatók, úgy csak azok ellenõrzése szükséges.

Miért jó ez a Vendégnek?

Minden alkalommal, amikor szállodánk Vendége szolgáltatásainkra vonatkozóan 15% kedvezményben részesül. Ezen kívül itt-tartózkodása alatt apró figyelmességekkel kedveskedik a szálloda. E-mailes hírlevélben pedig elsõként kaphatja kézhez exkluzív ajánlatainkat és programlehetõségeinket.

Mire vonatkozik a megszerzett kedvezmény?

Minden a szálloda saját szolgáltatására vonatkozóan, beleértve a kozmetikai szolgáltatásokat is.