Újranyitási akció :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Újranyitási akció

Pihenjen nálunk több mint 20% előszezoni kedvezménnyel! 

Kétfős, kétéjszakás ajándékutalványához már 79.900 Ft-ért hozzájuthat. 

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes. 

Ha közelgő újranyitásunk után szeretnének kedvezőbb áron nálunk pihenni,  örömmel ajánljuk figyelmükbe Újranyitási akciónk keretében létrehozott ajándékutalványunkat, melynek megvásárlásával a 2021. április 1. és június 30. között – kizárólag hétköznapokon – felhasználható, Standard Premium erdei szobába szóló utalványukhoz különösen kedvező áron,több mint 20% kedvezménnyel, már 79.900 Ft-ért  juthatnak hozzá. Az utalvány kétfős, kétéjszakás wellness-pihenést tartalmaz.

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás 2 fő részére, 2 éjszakára, Standard Premium erdei szobában
  • félpanziós ellátás (büféreggeli és vacsora)
  • az uszoda- és wellness centrum (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő), a szabadtéri élménymedence használata (időszakos nyitvatartással, az időjárás függvényében)
  • Fürdőköpeny-használat
  • A szélessávú WIFI internet használata
  • Áfa ​​​​​​

A tavalyi főszezon tapasztalataiból kiindulva az idei újranyitás után is óriási érdeklődés várható szolgáltatásaink iránt. Ha nem ajándékutalványt kívánnak vásárolni, hanem foglalni szeretnének nálunk, érdemes minél előbb megtenniük. Ez a funkció legkényelmesebben online foglalási felületünkön érhető el.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Hogy mit talál nálunk? Négycsillagos kényelmet, barátságos, családias hangulatot, országszerte híres gasztronómiai élményeket, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleget, minőségi kínálatú sörözőket és bárokat. 

Nálunk a párok éppúgy megtalálják kedvenc időtöltésüket, mint a családok. Ha már kipancsolták magukat wellness-központunk medencéiben, vár rájuk a szállodát övező parkerdő. Romantikus sétáikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén túravezetőt is biztosítunk. A kényelmesebbek – az időjárás függvényében – bérbe vehetik kerékpárjainkat, a még kényelmesebbek pedig Bosch-rendszerű, profi elektromos kerékpárjainkon tekerhetik be fáradság nélkül a környéket. A legkényelmesebbek pedig autójukat csendes, vidám elektromos kisautóinkra – az E-Élménymobilokra – cserélve, légszennyezés nélkül járhatják be a csodás Visegrádot és a környező falvakat. A gyerekekre közben animátor kollégáink vigyáznak és szórakoztatják, lekötik őket, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában, amíg a szülők egy kicsit végre kettesben lehetnek. A gyerkőcöket ráadásul egy igazi kulturális újdonság is várja, a Silvanus Radványi Péter által írt és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival megjelent, saját mesekönyve. A programok után pedig jólesnek frissítő, gyógyító masszázsaink, amelyek arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk. 

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.