Újranyitási akció :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Újranyitási akció

Pihenjen nálunk több mint 20% előszezoni kedvezménnyel! 

Kétfős, kétéjszakás ajándékutalványához már 79.900 Ft-ért hozzájuthat. 

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes. 

A veszélyhelyzet lassan elmúlik, az élet visszatér a normál kerékvágásba. Ahogy az idei, változóan hideg tél helyét fokozatosan átveszi a szélfútta enyhülést hozó, langyos tavasz, a szállodák is újra ki fogják nyitni kapuikat. 

Ahogy ezekben a hónapokan a természet, úgy a Silvanus is folyamatosan megújul. Amint arról már hírt adtunk, a kényszerű üzemszünet alatt az egész személyzet – a mosogatóktól a szakácsokon és felszolgálókon keresztül a csúcsvezetőkig – azzal foglalatoskodik, hogy szállodánk az újranyitáskor megújulva fogadhassa vendégeit. Reméljük, az elvégzett iparosmunkákat szemügyre véve Önök nem fogják tudni megmondani, melyik dicséri mondjuk egy pincér és melyik egy recepciós buzgó igyekezetét. ☺ 

A tavalyi főszezon tapasztalataiból kiindulva az idei újranyitás után is óriási érdeklődés várható szolgáltatásaink iránt. Érdemes minél előbb lefoglalniuk helyüket, amit legkényelmesebben online foglalási felületünkön tehetnek meg. 

Ha szeretnének kedvezőbb áron nálunk pihenni, örömmel ajánljuk figyelmükbe Újranyitási akciónkat. Ennek keretében a kétfős, kétéjszakás wellness-pihenést tartalmazó utalványához már 79.900 Ft-ért hozzájuthat. 

Hogy mit talál nálunk? Négycsillagos kényelmet, barátságos, családias hangulatot, országszerte híres gasztronómiai élményeket, az ókort idéző, kényeztető wellness-részleget, minőségi kínálatú sörözőket és bárokat. 

Nálunk a párok éppúgy megtalálják kedvenc időtöltésüket, mint a családok. Ha már kipancsolták magukat wellness-központunk medencéiben, vár rájuk a szállodát övező parkerdő. Romantikus sétáikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén túravezetőt is biztosítunk. A kényelmesebbek – az időjárás függvényében – bérbe vehetik kerékpárjainkat, a még kényelmesebbek pedig Bosch-rendszerű, profi elektromos kerékpárjainkon tekerhetik be fáradság nélkül a környéket. A legkényelmesebbek pedig autójukat csendes, vidám elektromos kisautóinkra – az E-Élménymobilokra – cserélve, légszennyezés nélkül járhatják be a csodás Visegrádot és a környező falvakat. A gyerekekre közben animátor kollégáink vigyáznak és szórakoztatják, lekötik őket, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában, amíg a szülők egy kicsit végre kettesben lehetnek. A gyerkőcöket ráadásul egy igazi kulturális újdonság is várja, a Silvanus Radványi Péter által írt és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival megjelent, saját mesekönyve. A programok után pedig jólesnek frissítő, gyógyító masszázsaink, amelyek arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk. 

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel. 

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • Áfa