Családoknak :: Hotel Silvanus Visegrád -

Családoknak

Szállodánk filozófiája, hogy „A vendégeinket úgy kell vendégül látni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.” Ennek szellemében várjuk vendégeinket eme végtelenül meghitt, családi környezetbe. Szobáink tökéletes elszállásolást jelentenek kis - és nagycsaládosoknak egyaránt; a szobák és lakosztályok vendégeink igénye szerint variálhatók, s mind magukban hordozzák az otthon melegét. A hotel számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára, így a család összes tagja kipihenten, csodás élményekkel távozhat. 2021 őszén átadott, háromszintes játszóházunk pedig felejthetetlen, új játékélményt nyújt ifjú vendégeinknek.

Szobáink tökéletes elszállásolást jelentenek kis - és nagycsaládosoknak egyaránt; a szobák és lakosztályok vendégeink igénye szerint variálhatók, s mind magukban hordozzák az otthon melegét. A hotel számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára, így a család összes tagja kipihenten, csodás élményekkel távozhat.

Szobáink családoknak

Családbarát szolgáltatásaink

Szállodánk minden szobatípusban biztosítja szobánként legalább egy gyermek elhelyezését. Szobáink egy részében pedig akár négyfős családok elhelyezésére is van mód.

Kérésre etetőszéket, baba- vagy gyermekköntöst, babaágyat, fürdetőkádat, gyermekfellépőt, bilit és WC-szűkítőt is biztosítunk térítésmentesen

A Recepción kérhető továbbá orrszívó porszívó, kölcsönözhetők gyermekjátékok és gyermek-sporteszközök. A szállodában több helyen van lehetőség étel- és italmelegítésre is. A lobbyban található mosdóban  pedig babapelenkázásra is van lehetőség. 

Várjuk a legkisebbeket az éttermünk mellett található Játszószobában, elkülönített, háromszintes, modern Játszóházunk pedig a 4-12 éves korosztály minden igényét kielégíti. A Játszóház ad otthont tapasztalt és kreatív, profi animátorunk kézműves programjainak is. Az aktuális programokat minden héten közzétesszük a faliújságon és ún. Reggeli Postánkban is. 

A tömegközlekedéssel érkező családok számára - igény esetén - transzfert biztosítunk

Előzetes egyeztetés után - és amennyiben az aktuális körülmények megengedik - az erre igényt tartó családoknak a szoba korai, 15 óra előtti  elfoglalására is lehetőség van.. 

Gyermekfelügyeletet kérésre 5000 Ft / óra térítési díj ellenében tudunk biztosítani. 

Programlehetőségek családok számára

  • Forma 1-es gokart futam
  • Kalandpark
  • Canopy

Wellness-élmények családoknak

Wellness részlegünk tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. Vendégeink több beltéri (nyári szezonban kültéri) medence közül válogathatnak, az úszómedencétől kezdve a pezsgőfürdőig. Szaunák tömkelege, különféle masszázs típusok, kandallós relax szoba áll rendelkezésre a mindennapi fáradalmak kipihenésére.