A nyár szállodája :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

A NYÁR SZÁLLODÁJA


Foglaljon még kedvezőbb árakon az Év Hotelében!

A 2019. augusztus 31-ig itt, a honlapunkon júliusra és augusztusra foglalást leadók közül minden huszadikat megajándékozunk egy két főre szóló Sunday Brunch utalvánnyal.
Jöjjön el hozzánk és éljen át nálunk egy feledhetetlen, kényeztető wellness-pihenést!


Nyári programok az egész család számára

Ahány ember, annyiféle - tartja a mondás. Mi a Hotel Silvanusban tudjuk, hogy Kedves Vendégeink esetében is ez a helyzet. Ahány vendég, annyiféle elvárás, érdeklődési kör, ízlésvilág, hobbi vagy éppen szenvedély. Mi azonban elfogadtuk a kihívást és idén nyáron olyan programokkal készülünk, amelyek között mindenki megtalálja a számára feledhetetlent, legyen szó akár a bérelhető E-Élménymobilról vagy elektromos kerékpárokról, akár egy kiadós aquafitnessről vagy gymstick-ről. És a további rengeteg lehetőségről akkor még nem is beszéltünk!

Régi igazság, hogy a kényeztető pihenés, a feltöltődés és a kikapcsolódás akkor tökéletes, ha történik is közben valami. Az úgynevezett „aktív pihenésnek” persze számtalan szintje és módozata van, a természetjárástól kezdve a sportoláson át egészen a kulturális vagy kézműves programokig.

A Hotel Silvanus**** rendkívül jó helyzetben van e tekintetben is, hiszen Európa egyik legszebb tájának kellős közepén áll, erdő borította hegyek és völgyek között, a csodás Dunakanyar fölé magasodva. Itt valóban elég kilépni a kapun, és máris az érintetlen őstermészet ölel minket körül. Visegrád történelmi városában pedig lépten-nyomon a velünk élő történelem építészeti emlékeire és évszázados múltat idéző hangulatára talál az érdeklődő látogató.


Mindenki megtalálja a neki tetsző programot

Mindennél jobban szeretnénk, hogy Kedves Vendégeink maradandó, igazi és értékes élményekkel gazdagodjanak itt-tartózkodásuk alatt. A Hotel Silvanus ezért különös gondot fordít arra, hogy a család minden tagja, minden egyes Vendég egyenként is megtalálja a számára legizgalmasabb, legélvezetesebb programot. A mozogni vágyó felnőttek kedvükre válogathatnak: aki a hűsítő hullámokban való átmozgatás mellett dönt, azt várja az aquafitness. A zenés, nőiesen harmonikus mozgás kedvelőinek gymstick-foglalkozásokat indítunk. De bárki kipróbálhatja nálunk a nyugati emberek jógájának is nevezett népszerű pilatest is, amely nem véletlenül vált az amerikai filmsztárok kedvenc mozgásformájává.

Mindeközben a gyerekekkel profi animátorunk foglalkozik a hét minden napján. Az ő programjai között megtalálhatók a különféle készségfejlesztő és kézműves foglalkozások, az izgalmas mesevetítések, a vidám, élő zenés műsorok, vagy éppen a kirándulások és a játékos sportversenyek is.

Vezetett kirándulásokat szervezünk a közeli látnivalókhoz, így a Fellegvárhoz, a Nagyvillám kilátóhoz, a Salamon toronyhoz és a Vadasparkhoz is. Kedves munkatársunk Kornél – aki a közelmúlt majd’ minden jelentősebb futóversenyén dobogós helyezést ért el –, a sport szerelmeseit reggeli futásra invitálja.

Zöld elkötelezettségünk jegyében pedig bérelhető az E-Élménymobil is, a 100 %-ban elektromos meghajtású, „mosolygós” Renault Twizy, amellyel hang és füst nélkül valóban igazi élmény és felhőtlen szórakozás végigjárni Visegrád varázslatos környékét. Aki pedig kényelmesen, de magát mégis átmozgatva szeretné megtenni ugyanezt, annak a legmodernebb, bérelhető férfi- és női elektromos kerékpárokkal (e-bike) állunk szíves rendelkezésére .

Ez a kis összefoglaló csupán töredéke annak, amit nálunk átélhetnek, hiszen a lehetőségek hétről-hétre, napról-napra változnak és bővülnek. Egyéni kéréseket és ötleteket is szívesen megvalósítunk. Kérjük, érdeklődjenek munkatársainknál, akik mindig naprakész információkkal állnak az Önök rendelkezésére.