Családos élmények :: Hotel Silvanus Visegrád -

Családos élmények

Háromszintes játszóház

A Labirynth World típusú, magyar tervezésű és építésű, a legkomolyabb elvárásokat is kielégítő, biztonságos, háromszintes játszóházban rengeteg, a kicsik számára meglepő és élvezetes akadály és játék található. Legyen az hevederes V-híd, mocsárjáró vagy épp hengerprés, a játszóházban található, izgalmas játékelemek hosszú időre képesek lekötni a kis játékosokat. A játszóházban naponta kétszer egy órán keresztül animátori felügyeletet is biztosítunk.

Játszószoba

Ha Anyu és Apu egy kicsit kettesben maradnának, vagy netalántán játszani lenne kedved, a Játszószoba ajtaja mindig nyitva áll! Kisfiúk és kislányok egyaránt megtalálják a számukra kedves játékokat a kiskonyhától kezdve a szerelőpultig. Hogy ne légy egyedül, egy kedves, mindig mosolygós felnőtt játszótárs vigyáz majd rád, akinek mindig van valami izgalmas feladat, játékötlet a tarsolyában.

Bob pálya

A Nagyvillám-kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban és várja a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat: a hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. Eső vagy hó esetén plexi tetővel szerelik fel a bobokat. A lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra.

Canopy

Az első canopy pálya a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában nyílt meg.

A közép-amerikai pálya eredeti célja az esőerdő kutatás volt. Magyarországon, Visegrádon épült meg az első canopy pálya. Adrenalin fokozó, szabadságot sugalló érzés száguldani a lombok felett.

Pazar panoráma tárul a résztvevő elé: a Fellegvár romjai és a Dunakanyar szépséges hegyei.

Kalandpark

A park a canopy pálya tőszomszédságában, a bobpálya mellett, gyönyörű természeti környezetben várja az idelátogatókat. A kalandpark 44 különböző feladatot kínál, 3 nehézségi fokozattal, így gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kihívást jelent.

Forma 1-es gokart futam

Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart és Kalandpark. A 4 – 6 résztvevős futamokon mindenki kipróbálhatja a száguldás élményét. A pálya, sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással a még extrémebb élményért.

Animátor

Valaki, aki nem csak a legjobb ötletekkel áll elő, hanem ott is van Önnel, segít a szervezésben, a lebonyolításban és biztosítja azt, hogy minden tökéletesen sikerüljön! Jó hírünk van! Szállodánkban ezentúl a hét öt napján animátor munkatársunk gondoskodik arról, hogy Ön és Családja, kicsik és nagyok, a legizgalmasabb, legszórakoztatóbb vagy éppen a legpihentetőbb programokon vehessenek részt! Keresse Ön is bátran animátorunkat és kérje a segítségét, hogy itt tartózkodása valóban feledhetetlen legyen!