A flipchart halála? :: Hotel Silvanus Visegrád -

A flipchart halála?

Technológia... e szó hallatán mindenkinek az innováció és a minket körülvevő világ villámgyors fejlődése ugrik be. Okos a telefonunk, okos az otthonunk, okos a város, ahol élünk... Nincs ez másként munkahelyi környezetünkben sem. A vállalati levelezésünk már a zsebünkben van, videokommunikálunk a világ másik felén tartózkodó kollégánkkal, felhőben tároljuk az adatainkat. Mindenhez kényelmesen, gyorsan és hatékonyan hozzáférünk, vagyis élvezzük a technológia által nyújtott előnyöket.

Mi magunk is emlékszünk még arra, mikor több mint két évtizede megérkeztek szállodánkba a flipchartok, írásvetítők, elsőgenerációs laptopok és egyéb „őskövületek”, hogy segítsék a hozzánk érkező cégek munkáját. Ma már – szerencsére – mosolyogva gondolunk vissza ezekre az időkre, hiszen gondoljunk csak bele: a vállalati tréningek és workshopok során használt hagyományos flipchart-táblák vajon hatékony eszközei lehetnek ezeknek a kollaborációs folyamatoknak? Úgy is feltehetnénk a kérdést: meg lehet oldani a múlt eszközeivel a jövő kihívásait? Mi a Hotel Silvanusban tudjuk a választ, ezért 2019 januárjától szolgálatba állítottuk a legmodernebb, érintőképernyős, interaktív vizuál-kollaborációs és prezentációs technológiát, amelyet a Szállodába látogató céges ügyfeleink rendelkezésére bocsátottunk.

Stratégiai együttműködő partnerünk, a megoldást kifejlesztő és gyártó magyar cég az alábbi rövid kisfilmben mutatja be a rendszer pofonegyszerű működését:

Tapasztaljuk meg együtt a jövőt szívvel és lélekkel!