A Silvanus kedvenc bűvésze :: Hotel Silvanus Visegrád -

A Silvanus kedvenc bűvésze

1987 óta foglalkozik hivatásosan a bűvészettel, azóta számtalan helyen és rendezvényen megfordult már: többek között Olaszországban, Ausztriában, Szlovákiában és természetesen itthon Magyarországon is. A bűvészetet nem csak űzi, de művészetét tovább is adja, ugyanis tanítványokat is fogad. Egyikőjüket név szerint is érdemes megemlíteni, ő nem más, mint Czékmann Katalin, aki ma már Las Vegas színpadain kápráztatja el nézők ezreit. Habók János kedvence az asztali bűvészet (mikromágia), ahol közvetlenül a nézők szeme előtt történik a csoda, de a szalonbűvészetben is kitűnő.

 

A bűvészet a színpadon az illúzió csodáját adja ajándékba. Azt a hitet, hogy a bűvészek képesek szembeszállni a fizika és az élet törvényeivel. Show-műsorokban, színházakban, szállodák és cégek rendezvényein és luxushajókon lehet találkozni velük, és ha valahol bűvésszel találkoznak, jól figyeljenek, mert… bár a bűvészet egyáltalán nem csalás, inkább vizuális játék.

A Silvanus szálloda rendszeresen helyt ad Habók János műsorainak, akinek repertoárja az asztali bűvészettől a bűvész-showkon keresztül a bűvészet-oktatásig terjed - és minden alkalommal kicsik és nagyok meglepett pillantásai és önfeledt tapsa kíséri. 

 

Egy kis ízelítő Habók János művészetéből: