Garantáltan a legjobb ár!
KEDVES VENDÉGÜNK!
Bízunk benne, hogy éttermünkben feledhetetlen kulináris élményekben lesz része! De a finom ízeken és különleges ételeken túl számunkra az Ön biztonsága is rendkívül fontos!
Az alábbi táblázatban ezért összefoglaltuk az ételeinkben található allergén összetevőket, hogy ezzel is megkönnyítsük választását. Az itt leírtakon túl pedig természetesen kollégáink is mindenben a rendelkezésére állnak!
1. Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:
| |
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek | |
3. Tojás és a belőle készült termékek | |
4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
| |
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek | |
6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
| |
7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt), kivéve:
| |
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia- vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek, kivéve:
| |
9. Zeller és a belőle készült termékek | |
10. Mustár és a belőle készült termékek | |
11. Szezámmag és a belőle készült termékek | |
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni | |
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek | |
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek | |
Szerelemkonyha: afrodiziákumok felhasználásával készült ételek, szerelmet fokozó, vágykeltő ételek | |
15. Cukrot tartalmazó ételek |
Szállodánk törekszik arra, hogy a fogyasztásra kész HELYBEN készült és glutént nem tartalmazó ételeiben, a glutén mennyisége a 20 mg/kg-ot ne haladja meg.
Ha Önnek ez a mennyiség is komoly problémát okozhat, kérjük, jelezze felénk!