Garantáltan a legjobb ár!

A Hotel Silvanus lett a hónap és a régió legjobbja

A Hotel Silvanus lett a hónap és a régió legjobbja – kérjük, szavazzon ránk újra!

Hat döntős szállodába szóló, kétfős, kétéjszakás vouchereket sorsolnak ki a szervezők azok között, akik január 20-án 12 óráig leadják szavazatukat
Az Év Hotele verseny weboldalán:
www.azevhotele.hu/szavazas

Szavazzon a Silvanusra, hogy ha megnyeri a fődíjat, mi láthassuk Önt vendégül egy teljes hétig!

A Hotel Silvanus**** – melyet korábban az ország legjobb vidéki szállodájának választottak – idén az Év Hotele címért is elindult az RTL Klub műsorában, amely 2018. júniustól újabb hotelek bemutatásával folytatódott. A műsor alapkoncepciója szerint a vasárnap kora délutánonként adásba kerülő magazin továbbra is egy-egy, az adott szálloda miliőjébe illeszkedő sztori köré szerveződött amatőr párok, családok részvételével.

A Silvanusról – és a lajosmizsei Geréby Kúriáról – szóló epizódot december 2-án láthatták a televíziónézők. Az epizódot ide kattintva az RTL Most felületén visszanézhetik.

Az adást követően a nézők szavazhattak a hotelekre a produkció Facebook oldalán. Így havonta e szavazatok alapján választották meg a régiók legjobb hoteljeit. Mostanra pedig kialakult Az Év Hotele döntőjének végső mezőnye, hiszen decemberben a hetedik győztes szálloda is meglett a voksok segítségével: a Silvanus. Most januárban pedig a régiók nyertesei csapnak majd össze Az Év Hotele címért.

2018 decemberében tehát a Silvanus lett A Hónap Hotele a Budapest környéke régióban. Így ebből a régióból mi indulunk Az Év Hotele címért. Az Év Hotele megválasztására 2019. január 6-20. között kerül sor. Az RTL Klub-on, január 6-án a műsor készítői újra bemutatják az első három, majd 13-án a további négy régió nyertesét. Szavazni ebben a két hétben lehet majd Az Év Hotele Facebook oldalán. A szerencsés szavazók hat döntős hotelbe kisorsolt wellness hétvégéket nyerhetnek, vagy pedig a főnyereményt: az egyhetes pihenést Az Év Hotele címet elnyerő szállodában. Az Év Hotele szavazás végeredményét a 2019. január 27-i adásban mutatják be, s ekkor derül ki az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat.


Kérjük, szavazzanak ránk, hogy 2018-ban mi lehessünk Az Év Hotele!