Ajándékutalvány másképp :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Ajándékozzon élményt a lehető legegyszerűbben!

Azok a Kedves Vendégeink és Partnereink akik már eddig is éltek a lehetőséggel, pontosan tudják, hogy miért a Silvanus Ajándékutalvány a legjobb meglepetés. A szokásos, kissé elcsépelt tárgyak helyett kikapcsolódást, pihenést, feltöltődést, kényeztetést és szabadidőt ajándékozni talán a legszebb gesztus, bárkit is örvendeztetünk meg vele. Olyan élményt adunk, amely feledhetetlen és örökre megmarad. Amelyre ha akár évek múltán is visszaemlékszik a megajándékozott, megmelengeti a szívét az emlék és elmosolyodik…

Örömmel jelentjük, hogy a Silvanus Ajándékutalványhoz ezentúl még egyszerűbben hozzájuthatnak az érdeklődők. Honlapunk új szolgáltatásának segítségével ugyanis pár perc alatt, otthonról, akár a karosszékében ülve is kényelmesen elintézheti a vásárlást.

Önnek nincs más dolga, csak rákattint az AJÁNDÉKUTALVÁNY gombra (amit az Ajánlatok között is megtalál) és kiválasztja a megfelelő utalványtípust. Ezután személyre szabhatja ajándékutalványát, hogy a megajándékozott számára még nagyobb élményt jelentsen, majd bankkártyával kifizeti és már az öné is. Felhasználás előtt az utalványt kérjük kinyomtatni, vagy foglaláskor elküldeni az info@hotelsilvanus.hu email címre.

Ennyi. Ilyen egyszerű. A Silvanus Ajándékutalvány nemcsak a megajándékozottnak élmény, hanem az ajándékozónak is, hiszen gyorsan, egyszerűen, otthonról tudja megvásárolni, kényelmetlenség, telefonálgatás és sorbanállás nélkül.