Megérkeztek az új e-bike-ok :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

ALAKUL A SILVANUS E-FLOTTA: MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ E-BIKE-OK!

Már bérelhető a Hotel Silvanus**** e-flottájának első négy, vadonatúj elektromos meghajtású kerékpárja! Ideje átgondolni, mit is jelent valójában a kerékpározás, mert nálunk új távlatok nyíltak meg a biciklizők előtt: beköszöntött ez e-bike korszak.

Magyarország első zöldszállodájától nem meglepő, hogy lépést tart a fejlődéssel és élen jár a környezetbarát és minden szempontból zöld technológiák alkalmazásában. Kiváltképp így van ez akkor, ha ez a legmodernebb technika a Vendégek szórakozását, kikapcsolódását szolgálja. Örömmel jelentjük be, hogy teljesen elektromos E-Élménymobilunk mellé megérkeztek szállodánk vadonatúj, ultramodern, bérelhető elektromos kerékpárjai is: két Baddog Akita 9.2 HD férfi és két Badcat Birman 9.2 HD női e-bike.

Hogy kiknek ajánljuk új járműveinket? Röviden: mindenkinek, aki tud és szeret biciklizni! Ám legfőképp azoknak, akik eddig valami oknál fogva úgy gondolták, hogy a komolyabb kerékpártúrák már nem nekik valók. Számukra (is) jó hírünk van: újra nyeregbe pattanhatnak, hogy bejárják a minket körülölelő érintetlen természetet, vagy lekerekezzenek Visegrádra egy kiadós városnézésre. Nem kell többé azon izgulni, hogyan fognak visszatekerni a Fekete-hegy tetejére, mert az e-bike mindezt könnyedén és környezetbarát módon oldja meg.

Kerékpárjainkban a legmodernebb Bosch technológia dolgozik (motor, akkumulátorcsomag és vezérlő kompjúter), ami már önmagában is garancia a megbízhatóságra és a tökéletes működésre. Érdemes kipróbálni azt a felemelő érzést, amikor az ember küszködés és fáradtság nélkül teker fel a városból a szállodához úgy, hogy kizárólag csak akkor áll meg fölfelé a szerpentinen, ha meg szeretné csodálni a csodás panorámát.

Az elektromos biciklikkel nagyobb távolságokat tehet meg könnyedén, és ezentúl nem jelentenek majd gondot a hosszabb emelkedők sem. E-bike-jainkhoz kerékpáros sisak, láthatósági mellény és vízhatlan biciklis táska is jár, kérés esetén pedig gyermekülést is biztosítunk Kedves Vendégeinknek.

Nyeregbe fel, irány a természet, irány Visegrád, mindenkit vár az e-élmény és a fáradhatatlan kalandozás a Dunakanyarban!