Egyre népszerűbbek az e-bike-ok :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

EGYRE NÉPSZERŰBBEK
AZ E-BIKE-OK

A wellness-pihenésbe Önnek az aktív testmozgás is beleférne, de a gyaloglást nem kedveli, a kerékpározás pedig túl fárasztó a hegyes-völgyes visegrádi tájon? Van megoldás. 

Magyarország első zöldszállodájától nem meglepő, hogy lépést tart a fejlődéssel és élen jár a környezetbarát és minden szempontból zöld technológiák alkalmazásában. Kiváltképp így van ez akkor, ha ez a legmodernebb technika vendégeink szórakozását, kikapcsolódását szolgálja. 
A két évvel ezelőtt rendszerbe állított, ultramodern, bivalyerős elektromos rásegítéssel működő, bérelhető Bosch e-bike-ok elnyerték vendégeink tetszését és elismerését. A Baddog Akita 9.2 HD férfi és Badcat Birman 9.2 HD női elektromos kerékpárok jó és rossz időben is szinte mindig úton vannak, segítve vendégeink sportos, ám mégis könnyed kikapcsolódását. 

Hogy kiknek ajánljuk e járműveket? Röviden: mindenkinek, aki tud és szeret biciklizni. Ám legfőképp azoknak, akik eddig valami oknál fogva úgy gondolták, hogy a komolyabb kerékpártúrák már nem nekik valók. Pedig a Bosch rendszerű kerékpárokkal ők is újra nyeregbe pattanhatnak, hogy bejárják a minket körülölelő, érintetlen természetet, vagy lekerekezzenek Visegrádra egy kiadós városnézésre. Nem kell többé azon izgulni, hogyan fognak visszatekerni a Fekete-hegy tetejére, mert az e-bike mindezt könnyedén és környezetbarát módon oldja meg. 

Kerékpárjainkban a legmodernebb Bosch technológia dolgozik (motor, akkumulátorcsomag és vezérlő kompjúter), ami már önmagában is garancia a megbízhatóságra és a tökéletes működésre. Érdemes kipróbálni azt a felemelő érzést, amikor az ember küszködés és fáradság nélkül teker fel a városból a szállodához úgy, hogy kizárólag csak akkor áll meg fölfelé a szerpentinen, ha meg szeretné csodálni a csodás panorámát. 

Az elektromos biciklikkel nagyobb távolságokat lehet könnyedén megtenni, és nem jelentenek gondot a hosszabb emelkedők sem. E-bike-jainkhoz kerékpáros sisak, láthatósági mellény és vízhatlan biciklis táska is jár, kérés esetén pedig gyermekülést is biztosítunk. 

Nyeregbe fel, irány a természet, irány Visegrád, mindenkit vár az e-élmény és a fáradhatatlan kalandozás a Dunakanyarban! 

A kerékpárbérlés részleteiről a Recepció ad felvilágosítást.