Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza

A Silvanusban a gyermekekre mindig különösen nagy figyelmet fordítottunk. Barátságos személyzetünk, profi animátoraink mindig garanciát jelentettek arra, hogy a hozzánk látogató családok minden tagja jól érezze magát. Jól felszerelt játékszobánkhoz mostantól azonban új játék tartozik, éspedig nem is akármilyen. 

A Labirynth World típusú, magyar tervezésű és építésű, a legkomolyabb elvárásokat is kielégítő, biztonságos, háromszintes játszóházat a korábbi squash-pálya helyén építettük fel. A játszóházban rengeteg, a kicsik számára meglepő és élvezetes akadály és játék található: csúszdák, mászócölöpök, léghengerek, szivacsos mászószintek, forgó hengerek stb.

Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza
Hotel Silvanus Visegrád - Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza

A magas minőséget előállító, tapasztalt pécsi gyártó kizárólag bevizsgált, európai származású alapanyagokból, kipróbált, biztonságos technológiával ellátott játékokat, játékparkokat épít szerte az Európai Unióban. Szállodánkban egy egyedi – a biztonságot előtérbe helyező – tervezésű és kivitelezésű, háromszintes gyermeklabirintus került felépítésre. Az itt játszó gyermekeket – persze folyamatos szülői vagy animátori jelenlét mellett – mindig biztonságban tudhatják. 

A Játszóházat – az utolsó simítások befejeztével – hamarosan üzembe helyezzük. Használatával kapcsolatban a Recepció tud bővebb tájékoztatással szolgálni.

Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza