Használja ki a SZÉP-kártyája adta lehetőségeket :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

HASZNÁLJA KI A
SZÉP-KÁRTYÁJA ADTA LEHETŐSÉGEKET!

2022. június 30. óta a SZÉP-kártyákon tárolt pénzösszegeket újra csak a turizmusban és a vendéglátásban lehet felhasználni. Éljenek a kártya által kínált lehetőségekkel! Szállodánkban mindhárom zsebből kedvére vásárolhat.  

Jöjjenek el hozzánk, kényeztessék magukat wellness-részlegünkön, élvezzék megújult éttermünk változatos kulináris kincseit és a páratlan, Európa-szerte egyedülálló dunakanyari panorámát.

A SZÉP-kárytával ajándékutalvány vásálására is lehetőség van. Lepje meg barátait, szeretteit a Silvanus-érzéssel! Pihenni, feltöltődni, wellness-szállodába járni mindenki szeret, higgye el. Használja ki a SZÉP-kártya nyújtotta lehetőségeket SILVANUS Ajándékutalvánnyal! 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY ONLINE FOGLALÁS

 

És hogy mire jó az utalvány? Engedjék meg, hogy itt egy törzsvendégünk történetét idézzük. 

„Tavaly történt, december vége táján: ötletem semmi, időm semmi, a karácsony pedig már ott kopogtatott az ajtón, pár nap volt csupán szentestéig. Az interneten csatangoltam megoldást keresve, amikor beleszaladtam a Hotel Silvanus ajándékutalványába. Ismertem ezt a szállodát, mert kétszer voltam ott konferencián az elmúlt években, egyszer pedig a nejemmel mentünk fel egy wellness-hétvégére, úgyhogy pontosan tudtam, hogy a hely maga a csoda. Ilyen panoráma sehol máshol nincsen, a Dunakanyar és a Pilis a lábunk előtt hever, a személyzet mosolygós és készséges, az ételek finomak, a wellness-részleg hangulata pazar, a szolgáltatások a legmagasabb színvonalat képviselik, ráadásul sport és szabadidős programok hosszú sorából választhatunk. Még egyszer mondom, mindezzel tisztában voltam, de valahogy soha fel sem merült bennem eddig az, hogy mindezek az élmények ajándékba is adhatók. 

Pedig de! És tavaly én ezt meg is tettem. Vettem egy Silvanus Ajándékutalványt a családomnak, egyet a szüleimnek, egyet anyósoméknak, egyet pedig az öcsémnek. Tíz perc alatt. Négyet. Otthonról. Kényelmesen. Személyre szólóan. És a vicc az egészben az, hogy soha még nem arattam ilyen sikert, ráadásul pedig a SZÉP kártyámon lévő összeget is megmentettem!

Így jöttem rá, hogy értékes időt, kényeztetést és feltöltődést ajándékozni a legnagyobb gesztus, amit megtehetünk szeretteinkkel. Idén is ezt fogom tenni, de most már magától értetődően és gondolkodás nélkül. Mert az élmény megunhatatlan ajándék, évről-évre!


Ratkay Péter” 

 

Nos, mi sem tudnánk érzékletesebben leírni azt, amikor az ember úgy tud könnyen és gyorsan örömet okozni, hogy cserébe nem kell napokat tülekednie a boltokban és idegeskednie a csúcsforgalomban – mégis biztos lehet benne, hogy ajándéka mindenkit boldoggá fog tenni.