Illatosító :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Minden illat egy emlék

„Egy illat varázsa abban rejlik, hogy visszavisz bennünket valamihez, amire emlékszünk. Az életünk egy korábbi időszakához, amely olyan fontos számunkra, hogy egy szempillantás alatt, mintegy varázsütésre ott termünk.”

Cecelia Ahern szavai csodálatosan írják le az illatok erejét. Az illat megidézi a múltat, olyan, mintha egy időgépbe ülve visszarepítene minket egy-egy elmúlt eseményhez. Ki ne élte volna át azt az élményt, amikor az utcán felkapjuk a fejünket, mert valakin megérezzük azt az illatot, amit egy általunk ismert, vagy nekünk kedves ember használt. Vagy amikor erdőkön, mezőkön, vízparton köszön ránk gyermekkorunk, ifjúságunk egy-egy jellegzetes és szívmelengető illata. És bár talán nem is szoktunk elgondolkodni rajta, de a hazaérkezéseknek is az az egyik legszebb élménye, amikor az ismerős helyen, helyiségeken és tárgyakon túl, beszívhatjuk az otthon jól ismert, megnyugtató, „csak a miénk” illatát.

Az illat varázslat, érzékeinkre, hangulatunkra, lelkünkre és gondolatainkra ható mindennapos meglepetés.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a Hotel Silvanus közös tereiben használt kellemes illatot, amely immár a szálloda saját illata, mindenki számára hozzáférhetővé tesszük.

Ha kellemesnek találta, vigye haza otthonába és segítségével élje át újból és újból a nálunk megélt szép órákat, napokat, élményeket és hangulatokat!

A Silvanus-illatot, amely az AWEN Limerick prémium illata, megvásárolhatja recepciónkon, de akár meg is rendelheti e-mailben vagy telefonon. Akciós ára 8.900 Ft (+ postai utánvét)

Fejillat: citromhéj, menta

Szívillat: jázmin, fehér tea, rózsa

Alapillat: ámbra, fás

Mert minden illat egy emlék.