Mindannyian felvesszük az oltást :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Mindannyian felvesszük az oltást

Tavaly tavasszal két és fél hónapig, jelenleg pedig immár mintegy négy hónapja vagyunk kénytelenek üzemszünetet tartani a világon kirobbant COVID-19 járvány miatt. Ahogy mindenhol, nálunk is az oltás lesz a megoldás.

Hónapok óta várjuk, hogy újra fogadhassuk vendégeinket. Mint az már köztudott, november eleje óta kényszerű üzemszünetet tartunk, melynek során személyzetünk módszeresen szépíti szállodánkat. Ki-ki tehetsége és tapasztalatai szerint vesz részt a munkálatokban. Igaz, hogy a legtöbbünk szakmája nyilván nem az építőiparhoz kapcsolódik, de az egész személyzet nagy lelkesedéssel vetette magát bele a Ház csinosításába.

Különös figyelmet fordítottunk – és fordítunk a jövőben is – a teljes és alapos takarításra és fertőtlenítésre. A szó szoros értelmében a pincétől a padlásig mindent átvizsgáltunk és nagy precizitással kitakarítottunk. Nem feledkeztünk meg az alapos fertőtlenítésről sem, amihez a ma elérhető legkorszerűbb anyagokat és eszközöket vetettük be.

Azért pedig, hogy minél hamarabb újra tudjuk fogadni Önöket, egész személyzetünk egy emberként jelentkezett oltásra, hogy – előreláthatóan áprilistól – újra biztonságban találkozhassunk. Nagyon nagy szeretettel várjuk Önöket!