Mindannyian felvesszük az oltást :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Mindannyian felvettük az oltást

Tavaly tavasszal két és fél hónapig, majd novembertől májusig hat hónapigt voltunk kénytelenek üzemszünetet tartani a világon kirobbant COVID-19 járvány miatt. Ahogy mindenhol, végül nálunk is az oltás lett a megoldás.

Hónapokig vártuk, hogy újra fogadhassuk vendégeinket, és 2021. május 1-jén ez végre be is következett. Mint az köztudott, november eleje óta kényszerű üzemszünetet tartottunk, melynek során személyzetünk módszeresen szépítette szállodánkat. Ki-ki tehetsége és tapasztalatai szerint vett részt a munkálatokban. Igaz, hogy a legtöbbünk szakmája nyilván nem az építőiparhoz kapcsolódik, de az egész személyzet nagy lelkesedéssel vetette magát bele a Ház csinosításába.


Különös figyelmet fordítottunk – és fordítunk a jövőben is – a teljes és alapos takarításra és fertőtlenítésre. A szó szoros értelmében a pincétől a padlásig mindent átvizsgáltunk és nagy precizitással kitakarítottunk. Nem feledkeztünk meg az alapos fertőtlenítésről sem, amihez a ma elérhető legkorszerűbb anyagokat és eszközöket vetettük be.


Azért pedig, hogy minél hamarabb újra tudjuk fogadni Önöket, egész személyzetünk egy emberként jelentkezett oltásra, hogy végül május 1-től újra biztonságban találkozhassunk.

Azóta is nagyon nagy szeretettel várjuk Önöket!