Nálunk továbbra is biztonságban vannak :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Nálunk továbbra is biztonságban vannak

A 2020 elején az életünkbe berobbant COVID-19 járvány következtében többször, több hónapra is bezárni kényszerültünk. Szerencsére a járvány sikeres kezelése miatt – a második, hosszú bezárás után – 2021. május 1-jén újra kinyithattunk, és fantasztikus nyarat vihettünk végig. Most, bár óvatosnak kell lennünk, mégis optimistán tekintünk a jövőbe. Ám optimista csak az lehet, aki egyben elővigyázatos is. 

Az egymást követő járványhullámok során mindig arra törekedtünk, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket teremtsük meg úgy vendégeink, mint személyzetünk számára. A bezártság hónapjai alatt módszeresen takarítottunk és fertőtlenítettünk, különös odafigyeléssel óvva a Ház állagát. Ugyanis minden családiház-tulajdonos tudja, hogy a legsérülékenyebb épület az, amelyet nem használnak. 

A nyitás után aztán teljesen átalakítottuk a magunk és vendégeink mindennapi életét, maximálisan mindannyiunk egészségét előtérbe helyezve a megváltozott egészségügyi helyzet fényében. Erőfeszítéseink sikerét a hatóságok és vendégeink elismerései is igazolják.

Aztán 2020. november 7-én újra bezárni kényszerültünk. A végül több mint 6 hónapra rúgó időszakot a Ház szépítésével töltöttük, a személyzetből senkit sem elbocsátva, amit a kormány intézkedéseinek és saját takarékosságunknak a segítségével tudtunk megvalósítani. 

Most, 2021 végén újra fenyeget a Covid-19. Szerencsére egész személyzetünk be van oltva, és november 1-től minden munkatársunk újra maszkot hord, így védve mindannyiunk egészségét. Közös tereink levegőjét továbbra is a Zepter híres légtisztító berendezéseivel szűrjük és védjük a mikroszkopikus részecskék, köztük a vírusok ellen. Tisztítási és fertőtlenítési protokollunk pedig továbbra is elismerten a legjobbak között van. 

Szeretettel várjuk vendégeinket az idei év végén is. A házimunka és a fáradozás helyett idén karácsonykor és szilveszterkor is válasszák inkább a Silvanust!