Ne hagyja veszni SZÉP-kártyája összegét!  :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

NE HAGYJA VESZNI
SZÉP-KÁRTYÁJA ÖSSZEGÉT! 

A 2021. október végi információk szerint a magyarok többsége – az egymást követő járvány hullámok miatt – nem tudta felhasználni SZÉP-kártyáján parkoló pénzösszegeit. Igen ám, de ha nem figyelünk, az idei év végével ez az összeg könnyen elveszhet. 

A Silvanus most különleges lehetőséget kínál ezen összegek későbbi felhasználására, s így a Széchenyi Pihenőkártya tartalmának megmentésére. Amennyiben Ön kártyájának 2021. december 31-én lejáró egyenlegéből Silvanus ajándékutalványt vásárol, azt egészen 2022. május 31-ig szabadon felhasználhatja. Hosszabbítsa meg és használja ki a SZÉP-kártya nyújtotta lehetőségeket Silvanus Ajándékutalvánnyal! 

És hogy mire jó az utalvány? Engedjék meg, hogy itt egy törzsvendégünk történetét idézzük. 

„Tavaly történt, december vége táján: ötletem semmi, időm semmi, a karácsony pedig már ott kopogtatott az ajtón, pár nap volt csupán szentestéig. Az interneten csatangoltam megoldást keresve, amikor beleszaladtam a Hotel Silvanus ajándékutalványába. Ismertem ezt a szállodát, mert kétszer voltam ott konferencián az elmúlt években, egyszer pedig a nejemmel mentünk fel egy wellness-hétvégére, úgyhogy pontosan tudtam, hogy a hely maga a csoda. Ilyen panoráma sehol máshol nincsen, a Dunakanyar és a Pilis a lábunk előtt hever, a személyzet mosolygós és készséges, az ételek finomak, a wellness-részleg hangulata pazar, a szolgáltatások a legmagasabb színvonalat képviselik, ráadásul sport és szabadidős programok hosszú sorából választhatunk. Még egyszer mondom, mindezzel tisztában voltam, de valahogy soha fel sem merült bennem eddig az, hogy mindezek az élmények ajándékba is adhatók. 

Pedig de! És tavaly én ezt meg is tettem. Vettem egy Silvanus Ajándékutalványt a családomnak, egyet a szüleimnek, egyet anyósoméknak, egyet pedig az öcsémnek. Tíz perc alatt. Négyet. Otthonról. Kényelmesen. Személyre szólóan. És a vicc az egészben az, hogy soha még nem arattam ilyen sikert, ráadásul pedig a SZÉP kártyámon lévő összeget is megmentettem!

Így jöttem rá, hogy értékes időt, kényeztetést és feltöltődést ajándékozni a legnagyobb gesztus, amit megtehetünk szeretteinkkel. Idén is ezt fogom tenni, de most már magától értetődően és gondolkodás nélkül. Mert az élmény megunhatatlan ajándék, évről-évre!


Ratkay Péter”

Nos, mi sem tudnánk érzékletesebben leírni azt, amikor az ember úgy tud könnyen és gyorsan örömet okozni, hogy cserébe nem kell napokat tülekednie a boltokban és idegeskednie a csúcsforgalomban – mégis biztos lehet benne, hogy ajándéka mindenkit boldoggá fog tenni. 
 

AJÁNDÉKUTALVÁNY ONLINE FOGLALÁS