SILVANUS E-ÉLMÉNYMOBIL :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

SILVANUS E-ÉLMÉNYMOBIL

Fedezze fel Visegrádot a Silvanus vadonatúj szolgáltatásával!

A Hotel Silvanus**** 1999-ben lett hazánk első zöld szállodája. Immár két évtizede bizonyítjuk elkötelezettségünket a természet védelme és a természetbarát technológiák iránt.

Szállodánk legnagyobb kincse és egyedülálló adottsága éppen az, hogy az érintetlen őstermészet egy varázslatosan gyönyörű pontján áll a Dunakanyar fölött, a titokzatos Pilis ölelésében. Legfontosabb küldetésünk pedig nem más, mint Vendégeink tökéletes kiszolgálása, gondtalan pihenésük és feltöltődésük biztosítása.

A tartalmas pihenéshez azonban hozzátartoznak a feledhetetlen élmények, a jól megválasztott programok is. Visegrád pedig kimeríthetetlen kincsesbányája a természeti szépségeknek éppúgy, mint a történelmi emlékeknek és a kulturális értékeknek. A Fellegvár, a Salamon torony, a Királyi Palota, az árnyas erdők között kanyargó romantikus utak, mind-mind megannyi felfedezésre váró csoda.

A Hotel Silvanus most új fejezetet nyit a Visegrád látnivalói iránt nyitott, „zölden gondolkodó” Vendégek számára, mert csatasorba állította első E-Élménymobilját. A Renault Twizy tipusú, teljesen elektromos hajtású jármű a vezetés vadonatúj, eddig ismeretlenül vidám és természetközeli élményével ajándékozza meg Önt. Egy töltéssel nyolcvan kilométeres utat lehet megtenni vele, legnagyobb sebessége pedig nyolcvan kilométer óránként. A Silvanus E-Élménymobiljával úgy fedezheti fel Visegrádot és környékét, hogy közben óvja, védi a természetet. Azon pedig senki se lepődjön meg, ha azon kapja magát, hogy vezetés közben végig mosolyog… ☺

A járművet az A vagy B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező szállóvendégek vezethetik. A részletekről a Recepció ad tájékoztatást.