Szépül a Silvanus :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Szépül a Silvanus

Ezen bolond 2020-as év november elején ismét kényszerű üzemszünetet hozott számunkra. A Silvanus fennállásának csaknem 50 évében ilyesmire soha nem volt példa, idén azonban már másodjára történik meg. 

 

Mi azonban az üzemszünet ideje alatt sem tétlenkedünk. A szálloda teljes személyzete azon dolgozik, hogy vendégeinket még szebb környezetben fogadhassuk majd. 

 

Az nyilvánvalóan tény, hogy felszolgáló, recepciós vagy marketinges munkatársaink – rengeteg vendégünk által nagyra tartott – szakmai tudása ezekben a munkálatokban sajnos nem igazán tud érvényesülni.  Éppen ezért munkavédelmi oktatásban részesültek, valamint minden létra alá biztonsági hálót feszítettünk ki. ☺ Az utóbbi hetek sikerein fellelkesülve most már azt fontolgatjuk, hogy a jövőben – ha szükséges – építőipari vállalkozásként is működjünk. ☺ Csak remélni tudjuk, hogy a felújítás közben lelkes kollégáink nem fogják elfelejteni eredeti szakmájukat, hiszen a nyitás után újra az eredeti szerepkörökben lesz rájuk szükség. 

 

Az üzemelés alatt óhatatlanul keletkező hibákat, sérüléseket kijavítjuk, a burkolatokat – ahol kell – cseréljük, festünk-mázolunk, tapétázunk. Az erkélyek korlátainak cseréje is folytatódik. Az utóbbi napok történéseiről értesülve az épület ereszcsatornáit is megerősítettük. Közben pedig a Housekeeping az egész Házban, a pincétől a padlásig előrehozott tavaszi nagytakarítást végez. 

 

Reméljük, minél hamarabb újra fogadhatjuk kedves Vendégeinket.