Újra nyitva a Silvanus! :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

ÚJRA NYITVA A SILVANUS!

Az újabb kényszerű üzemszünet csaknem hat hónapja után immár újra fogadhat vendégeket a Dunakanyar legszebb fekvésű szállodája. Az alábbiakban részletezzük, jelenleg milyen feltételekkel lehetséges igénybe venni szolgáltatásainkat. 


Szállodánk május 1-től újra nyitva áll a szabadidős turizmus előtt. A Silvanus vezetősége minden törvényi előírást be kíván tartani vendégeink és személyzetünk egészsége és biztonsága érdekében. Így a hatályos rendelkezések értelmében jelenleg kizárólag plasztikkártyás védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval rendelkező vendégeinket áll módunkban fogadni.

A Silvanus teljes személyzete regisztrált az oltásra. Hamarosan minden egyes munkatársunk be lesz oltva. A maximális biztonság érdekében azonban minden munkatársunk maszkban szolgálja ki vendégeinket. 

 

Védettségi igazolvány

Szállodánkba a hatályos törvényi szabályozás szerint csak védettségi kártyával rendelkező vendégek érkezhetnek. A védettségi kártya és a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány felmutatása minden 18 évnél idősebb vendégünk számára kötelező bejelentkezéskor a recepción. Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink a szálloda összes szolgáltatását – beleértve a wellness-t is – igénybe vehetik, maszkviselési kötelezettségük nincs. 

18 év alatti gyermekek a védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt vendégekkel együtt vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait. 

A védettségi kártya a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem váltható ki sem negatív PCR teszttel, sem oltási papírral, sem orvosi igazolással. 

 

Vendéglátó üzemegységeink  

Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink a vendéglátó egységek teraszait és belső tereit is szabadon használhatják, maszkviselési kötelezettségük nincs. 

Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeink csak a vendéglátó egységek teraszait használhatják, ott maszkviselési kötelezettségük nincsen. A belső terekbe kizárólag maszkban mehetnek be, és csak annyi ideig, amíg az esetlegesen megrendelt ételeket átveszik, illetve a mosdókat használják. 

 

COVID 19 biztonsági intézkedések

A szállodánk COVID-19 biztonsági intézkedéseit tartalmazó információkat elérhetik az alábbi linken: 

https://hotelsilvanus.hu/hu/hotel/hirek/biztonsagi-tajekoztato 

Bejelentkezni  továbbra is 15 órától lehet. Szobáinkat a lehető legalaposabban takarítjuk és fertőtlenítjük, így az esetleges rövid várakozásért szíves megértésüket kérjük. 

 

Megértésüket tisztelettel köszönjük! 

 

A Hotel Silvanus**** vezetősége

2021. május 5.