Zepter :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Zepter Therapy Air Ion

Pollentől, portól és kórokozóktól mentes, kristálytiszta levegő a szobákban!

A Silvanus a szó legnemesebb értelmében vett erdei szálloda, tökéletesen tiszta, szennyezéstől mentes levegővel. Ám a szálló virágportól az arra érzékenyeket a Fekete-hegyen sem kímélhettük meg. Eddig.


A Hotel Silvanus**** elkötelezett Vendégei kényelme, jó közérzete és egészsége iránt is. Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb, legoptimálisabb feltételeket teremtsük meg szállodánkban a gondtalan pihenéshez, a feltöltődéshez és a regenerálódáshoz. Most egy újabb lépést tettünk a szállodán belüli környezet tökéletesítése felé. Szállodánk igazi erdei szálloda, a Dunakanyar kristálytiszta levegőjével, ám a pollenektől az arra érzékenyeket itt sem kímélhettük meg. Eddig.

Ezentúl – igény esetén – szobáinkba pollenmentes levegőt is képesek vagyunk varázsolni, ugyanis – Magyarországon először –Szállodánkban állt szolgálatba a Zepter légtisztítók legújabb, forradalmian új generációja, a Therapy Air® iOn.

A természetben zajló folyamatokat reprodukáló Therapy Air® iOn multifunkcionális, korszerű, formatervezett, használata pedig rendkívül egyszerű. Szűr, tisztít, a levegőt negatív ionokkal dúsítja. A Silvanus kristálytiszta erdei levegőjét segítségével ezentúl tökéletesen még pollenmentesen is lélegezhetik be azt igénylő Vendégeink.

A Hotel Silvanus**** és a nagymúltú, svájci óriáscég, a Zepter International megállapodásának köszönhetően tíz vadonatúj készülék érkezett hozzánk, és nálunk kezdődött meg a termék bevezetése. A készülékeknek köszönhetően asztmás, horkoló vagy rosszul alvó Vendégeink éjszakai alvása, pihenése nagymértékben javulhat.

Ha Ön igényelné szobájába a Therapy Air® iOn-t, csupán annyit kell tennie, hogy a szobafoglalásnál jelzi erre vonatkozó igényét. A Recepció minden szükséges tájékoztatást megad és gondoskodik a készüléknek a szobába való behelyezéséről.