Konferencia-nagykövetünk :: Hotel Silvanus Visegrád -

Dr. Kemény Dénes lett a Silvanus konferencia-nagykövete

Örömmel jelentjük be Kedves Vendégeinknek, hogy a legendás dr. Kemény Dénes a Hotel Silvanus**** konferencia-nagykövete lett.


Egy igazi példakép mondott igent felkérésünkre, egy olyan ember, aki hivatása révén utazóként vagy céges rendezvények résztvevőjeként már bejárta a világ számtalan jobbnál-jobb szállodáját, és rengeteg konferencián, tréningen ismertette elképzeléseit, alkalmazott módszereit munkatársak, csapatok motivációjára és vezetésére. Ezért tölt el minket különösen nagy büszkeséggel, hogy mostantól ő képviseli a Hotel Silvanust a cégek világában.

Dr. Kemény Dénes végzettségét tekintve állatorvos és vízilabda mesteredző, de az ország mint válogatott vízilabdázót – illetve később mint a magyar férfi vízilabda-válogatott valaha volt legsikeresebb szövetségi kapitányát – ismerhette meg. A világ- és Európa-bajnoki győzelmek mellett 2000 és 2008 között háromszor vezette olimpiai bajnoki címig csapatát, akiket a közvélemény „Kemény-legények”-ként emleget a mai napig.

Egyéb munkái és elfoglaltságai mellett tanít is, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának címzetes egyetemi docense. 2012-től 2018-ig a Magyar Vízilabda-szövetség elnöki posztját töltötte be.