Elektromos flotta gyerekeknek :: Hotel Silvanus Visegrád -

Elektromos flotta a gyerekeknek is jár!

A Silvanus 1999-ben az ország első zöld szállodája lett. Erdőben megbúvó szállodánkban mi sem természetesebb, mint a zöld gondolat támogatása, így a hotel üzemeltetésében mindig fontos szempont volt a környezettudatosság, a fenntarthatóság és az erőforrások okos kihasználása. 

E gondolkodás eredménye, hogy ma szállodánkat gáz helyett az erdőben amúgy is a talajra hulló, más módon nem felhasználásra kerülő faaprítékkal fűtjük, s ebből lesz a melegvíz is nálunk. A járvány miatti, kényszerű bezárás alatt újítottuk fel teljesen napkollektor-rendszerünket, ami szintén a melegvíz-ellátást szolgálja. A víztakarékosságról modern perlátoraink gondoskodnak, és a Ház összes fényforrása pedig immár sok éve LED-alapú. 

Hotel Silvanus Visegrád - Elektromos flotta gyerekeknek
Hotel Silvanus Visegrád - Elektromos flotta gyerekeknek

Néhány évvel ezelőtt meg azt vettük a fejünkbe, hogy vendégeink sportolási és szórakozási lehetőségei közé is becsempésszük a zöld gondolatot. Elektromos járműveket vettünk hát, így jött létre népszerű, komoly Bosch technológiát használó e-bike-flottánk, valamint a két aranyos, közszeretetnek örvendő, szinte állandó használatban lévő Renault Twizy elektromos kisautónk.

Igen ám, de a gyerekekre ki gondol? Hát mi! Vadonatúj hírünk, hogy immár a kisgyermekeknek is tudunk elektromos járgányokkal szolgálni. A játékautók a megszólalásig hasonlítanak apa eredeti járgányára, de lehet, hogy még annál is jobban felszereltek.

Mindegyik rendelkezik 2.4 GHz-es, digitális szülői távirányítóval, bőrhatású ülésekkel, két- vagy négykerék-meghajtással, puha, jól tapadó kerekekkel, biztonságos, lassú indítással, két sebességfokozattal, világító műszerfallal, FM rádióval, USB csatlakozóval, SD kártya foglalattal, beépített hangfalakkal, előre- és hátramenettel, nyitható ajtókkal, kürttel, valamint LED világítással elöl-hátul. 

Hotel Silvanus Visegrád - Elektromos flotta gyerekeknek

És hát abban is biztosan vagyunk, hogy ezekkel a járgányokkal nem csak a gyermek, de Apa is nagyon jól fog szórakozni. ☺