Elismerten családbarát szálloda lettünk :: Hotel Silvanus Visegrád -

Elismerten családbarát szálloda lettünk

A Silvanus mindig híres volt vendégszeretetéről és családias hangulatáról. Ahogy magunkról mondani szoktuk: "Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy vendégeink minden igényét meg tudjuk valósítani, de ugyanakkor elég kicsik is ahhoz, hogy mindezt a legcsaládiasabb légkörben tegyük". Ezt a bensőséges hangulatot - ha lehet - a kicsik esetében még inkább féltve őrizzük. Nemrég átadott, háromszintes játszóházunk, professzionális animátoraink, számtalan családbarát szolgáltatásunk  és intézkedésünk bizonyítja azt, amit most a Miniszterelnökség hivatalos védjegyével is alátámasztott: a Silvanus családbarát hely. 

 

A hivatalos megfogalmazás szerint a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy objektív elemzésen alapuló minősítési rendszer, amely egy hivatalos auditálási folyamat eredményeként dönti el, hogy mely szervezetek, jelentkezők kaphatják meg a azt. A Családbarát Magyarország Központ kormányhatározat alapján alakította ki és fejleszti tovább a Családbarát Hely tanúsító védjegy és minősítés egységes rendszerét és eljárásrendjét, valamint végzi a szervezetek minősítését. 

 

De mi is az a "családbarátság"?

A "családbarátság" az az irányultság egy szervezet működésében, mellyel az adott szervezet (munkahely vagy szolgáltatóhely) a családot a maga számára is értéknek tekinti, a családok szempontjait pedig működése során következetesen érvényesíti. Ennek értelmében tehát szállodánk tényleges intézkedésekkel szolgálja munkavállalói és vendégei, illetve céges ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

 

A családok szempontjainak figyelembe vétele nem csak vendéglátásunkban valósul meg

A Hotel Silvanus a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését. Figyelembe vesszük például munkatársaink családjai élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.

Nálunk a munkavállaló támogatása  többek között az atipikus foglalkoztatás és a munkatársaknak biztosított szolgáltatások (pl. rekreáció, közösségépítés, egészségvédelem, érdekegyeztetés, képzések) területén is megnyilvánul. 

Családbarát szállodként többek között figyelembe vesszük vendégeink családi körülményeit, családjuk igényeit is szolgáltatásaink nyújtása során (pl. etetőszék, gyermekmenü, gyermekkocsi tároló, akadálymentes közlekedés gyermekkocsi számára stb. biztosítása).

Hisszük azt, hogy vendégeink számára mindez sok-sok éve természetes tény, ami most végre hivatalos elismerést is kapott.

Szeretettel várjuk Önöket családjukkal együtt! 

 

Hotel Silvanus. Szívvel és lélekkel.