SILVANUS játszóház :: Hotel Silvanus Visegrád -

Átadtuk a gyerekeknek a Silvanus vadonatúj játszóházát

A Silvanus mindig is a párok szállodája volt, akár kettesben, akár gyermekeikkel együtt kívántak nálunk pihenni. A gyermekekre így tehát mindig kiemelt figyelmet fordítottunk. Családias hangulatunk, barátságos személyzetünk és profi animátoraink mindig garanciát jelentettek arra, hogy a hozzánk látogató családok minden tagja jól érezze magát. Most átadott, vadonatúj játszóházunk azonban még magasabbra emeli a tétet. 

A Labirynth World típusú, magyar tervezésű és építésű, a legkomolyabb elvárásokat is kielégítő, biztonságos, háromszintes játszóházban rengeteg, a kicsik számára meglepő és élvezetes akadály és játék található. A gyerekek imádják például a hevederes V-hidat, amin nem könnyű keresztülmenni.

Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza
Hotel Silvanus Visegrád - Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza

A közvetlenül a bejáratnál található félhengeres lépcsőfeljáró nem igazán jelent számukra akadályt, nem úgy, mint a mocsárjáró vagy a hengerprés-akadályok. Az összesen mintegy 15 játékelem mindegyike élvezetes szórakozást nyújt a gyermekeknek. 

A magas minőséget előállító, tapasztalt pécsi gyártó kizárólag bevizsgált, európai származású alapanyagokból, kipróbált, biztonságos technológiával ellátott játékokat, játékparkokat épít szerte az Európai Unióban. Az itt játszó gyermekeket – persze folyamatos szülői vagy animátori jelenlét mellett – mindig biztonságban tudhatják. 

A játszóház használata 3-12 év közötti gyerekeknek ajánlott!

Elkészült a Silvanus vadonatúj játszóháza