Használja ki a SZÉP-kártyája adta lehetőségeket :: Hotel Silvanus Visegrád -

Kerülje el a 15%-os levonást!

A Kormány 2022. október 6-án megjelent rendelete erősen megszigorítja a SZÉP-Kártya kedvezményes felhasználásának lehetőségét, mostantól ugyanis csak egy évig lehet díjmentesen igénybevenni a SZÉP-kártyákra feltöltött összegeket!

Ha a SZÉP-kártya tulajdonos egy éven belül nem költi el a juttatását, akkor ennek terhére egyszeri 15 százalékos díjat kell fizetnie

Az eddigi szabályozás szerint, a kártyán lévő összeget az utalás évét követő második naptári év május 31-ig lehetett kedvezményesen felhasználni, azt követően pedig havi 3 százalékos díjat számítottak fel. 

A mostani rendelet ráadásul nem zárja ki a különdíj felszámításának lehetőségét sem, így az egy éven túli összegek esetén az egyszeri 15 százalék után még akár a havi 3 százalékokat is fizetheti a tulajdonos.

Az idén október 15-ig átutalt pénzekre még szigorúbb szabályok vonatkoznak az új rendelet szerint. Ezeket 2023. május 31-ig, tehát hét és fél hónapon belül el kell költeni, különben jön a 15 százalékos levonás!


2022. június 30. óta a SZÉP-kártyákon tárolt pénzösszegeket újra csak a turizmusban és a vendéglátásban lehet felhasználni. Éljenek a kártya által kínált lehetőségekkel! Szállodánkban mindhárom zsebből kedvére vásárolhat.  

Jöjjenek el hozzánk, kényeztessék magukat wellness-részlegünkön, élvezzék megújult éttermünk változatos kulináris kincseit és a páratlan, Európa-szerte egyedülálló dunakanyari panorámát.

A SZÉP-kárytával ajándékutalvány vásálására is lehetőség van. Lepje meg barátait, szeretteit a Silvanus-érzéssel! Pihenni, feltöltődni, wellness-szállodába járni mindenki szeret, higgye el. Használja ki a SZÉP-kártya nyújtotta lehetőségeket SILVANUS Ajándékutalvánnyal! 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY ONLINE FOGLALÁS

 

És hogy mire jó az utalvány? Engedjék meg, hogy itt egy törzsvendégünk történetét idézzük. 

„Tavaly történt, december vége táján: ötletem semmi, időm semmi, a karácsony pedig már ott kopogtatott az ajtón, pár nap volt csupán szentestéig. Az interneten csatangoltam megoldást keresve, amikor beleszaladtam a Hotel Silvanus ajándékutalványába. Ismertem ezt a szállodát, mert kétszer voltam ott konferencián az elmúlt években, egyszer pedig a nejemmel mentünk fel egy wellness-hétvégére, úgyhogy pontosan tudtam, hogy a hely maga a csoda. Ilyen panoráma sehol máshol nincsen, a Dunakanyar és a Pilis a lábunk előtt hever, a személyzet mosolygós és készséges, az ételek finomak, a wellness-részleg hangulata pazar, a szolgáltatások a legmagasabb színvonalat képviselik, ráadásul sport és szabadidős programok hosszú sorából választhatunk. Még egyszer mondom, mindezzel tisztában voltam, de valahogy soha fel sem merült bennem eddig az, hogy mindezek az élmények ajándékba is adhatók. 

Pedig de! És tavaly én ezt meg is tettem. Vettem egy Silvanus Ajándékutalványt a családomnak, egyet a szüleimnek, egyet anyósoméknak, egyet pedig az öcsémnek. Tíz perc alatt. Négyet. Otthonról. Kényelmesen. Személyre szólóan. És a vicc az egészben az, hogy soha még nem arattam ilyen sikert, ráadásul pedig a SZÉP kártyámon lévő összeget is megmentettem!

Így jöttem rá, hogy értékes időt, kényeztetést és feltöltődést ajándékozni a legnagyobb gesztus, amit megtehetünk szeretteinkkel. Idén is ezt fogom tenni, de most már magától értetődően és gondolkodás nélkül. Mert az élmény megunhatatlan ajándék, évről-évre!


Ratkay Péter” 

 

Nos, mi sem tudnánk érzékletesebben leírni azt, amikor az ember úgy tud könnyen és gyorsan örömet okozni, hogy cserébe nem kell napokat tülekednie a boltokban és idegeskednie a csúcsforgalomban – mégis biztos lehet benne, hogy ajándéka mindenkit boldoggá fog tenni. 
 

Szép Kártya felhasználás információk

A Széchenyi Pihenőkártya az évek múlásával egyre népszerűbb; számos munkáltató választja a béren kívüli juttatás ezen formáját. Szállodánkban is gond nélkül használhatja SZÉP-kártyáját. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat. 

Jelenleg a munkáltató három kibocsátó bank közül választhat, OTP, MKB és K&H. A SZÉP-kártya három alszámlával – más néven „zsebbel” – rendelkezik: szállás alszámla, vendéglátás alszámla és szabadidő alszámla. Van olyan munkáltató, aki a SZÉP-kártya szállás alszámlára utal, mellyel munkavállalói pihenéséhez kíván hozzájárulni, mások a vendéglátást, vagy a szabadidő alszámlát részesítik előnyben. Szállodánk mindhárom bank (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadja.

SZÉP-kártya szállásra

szállás „zseb” egyenlege felhasználható a Hotel Silvanusban eltöltött vendégéjszakák árának kifizetésére, illetve a félpanziós étkezésen kívül elfogyasztott minden ételre és italra, valamint az igénybe vett wellness-szolgáltatásokra. Ezen túl a vendéglátás alszámlával és a szabadidő zsebbel is rendezhető a szálloda összes saját szolgáltatásának ellenértéke. 
Fontos, hogy idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP kártyával, csak bankkártyával vagy készpénzzel.
 
Wellness SZÉP-kártyával 

Mivel a kibocsátó a SZÉP-kártya használata tekintetében úgy rendelkezik, hogy a szálláshely alszámlát az igénybe vevők belföldi szálláshelyre, utazásszervezési szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen elérhető bármely – akár akciós árú – szolgáltatásra vehetik igénybe, ezért vendégeink wellness-belépőjük árát is kiegyenlíthetik ily módon.

Előlegfizetés SZÉP-kártyával 

Mindhárom SZÉP-kártyával lehet előleget fizetni.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy SZÉP-kártyáról masszázs-szolgáltatásra történő előleg utalásakor a többféle „Silvanus” megjelölésű lehetőség közül a „Silvanus Hotel Kft.” nevét viselőt válasszák
ki.

K&H SZÉP kártya

K&H SZÉP-kártya esetén telefonos engedélyeztetés szükséges. A vendég a K&H telefonos ügyfélszolgálatán (TeleCenter: 06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP-Kártya Ügyfélszolgálat) kezdeményezheti a tranzakciót. A bank ezután felveszi a kapcsolatot a szálláshellyel, és amennyiben a szálláshely beazonosítja a vendéget, a bank jóváhagyja, majd az összeget leemeli a kártyáról. A tranzakció teljes átfutási ideje 4-5 nap is lehet!

OTP SZÉP-kártya

OTP SZÉP kártya esetén a következőket szükséges tennie: regisztrálja kártyáját az http://www.otpszepkartya.hu oldalon. Az OTP SZÉP-kártya előlegfizetés menüpontnál válassza ki szállodánkat és írja be az átutalni kívánt összeget. Az utalás közleményében mindenképpen tüntesse fel a foglalási számot, az utazás dátumát, valamint a számlázási címet. Ezután a fizetés gombot megnyomva az előleg utalása az OTP SZÉP-kártyáról megtörténik, és így kártyaegyenlege a foglaló összegével csökken. Az utalásról bizonylat készül, melyet kérünk nekünk megküldeni szíveskedjenek!
 
MKB SZÉP-kártya

MKB SZÉP-kártya esetén a szálloda indítja el a tranzakciót, ehhez a következő adatokra van szükség: a kártyatulajdonos neve és a kártya azonosító száma, mely a kártyán a név fölött található. Az elindított tranzakcióról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a jóváhagyáshoz szükséges számsort, valamint ehhez a linket. A tranzakció teljes átfutási ideje 4-5 nap is lehet!
  
Lemondás

Lemondás esetén a SZÉP-kártyáról utalt előleget – a SZÉP kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében, mely szerint azok készpénzre, számlapénzre vagy egyéb, készpénzt helyettesítő fizetőeszközre át nem válthatók – kizárólag a SZÉP-kártyára tudjuk visszautalni. A visszautalás – a mi hatáskörünkön kívül eső okokból – sajnos rendkívül hosszadalmas, így ennek tudatában érdemes megfontolni, hogy a befizetés SZÉP-kártyával történje-e.
Lemondási feltételeink értelmében minden esetben 10 % kezelési költséget számítunk fel!
 
További információ

A SZÉP-kártyát kibocsátó bankok honlapján számos információ megtalálható a felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban. Amennyiben további kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére akár a szálláshely, az éttermi vendéglátás vagy a wellness SZÉP-kártya segítségével történő kiegyenlítésével kapcsolatban.