Légtisztítással a maximális biztonságért :: Hotel Silvanus Visegrád -

Légtisztítással a maximális biztonságért

Ám kivártuk, és több mint két hónap kényszerű üzemszünet után a Hotel Silvanus**** 2020. május 21-től újra megnyitotta kapuit a vendégek előtt.
A megváltozott körülmények ugyanakkor rendkívüli biztonsági intézkedések bevezetését teszik szükségessé. A magyar szállodák közül egyedül a Silvanus rendelkezik a közösségi tereiben elhelyezett, a COVID-19 fertőzés kockázatát tanúsítvánnyal igazoltan csökkentő Zepter Therapy Air
® iON légtisztító berendezésekkel. 


A Silvanus szálloda a szocializmus időszakában, a hetvenes évek legelején épült. A rendszerváltás utáni években kettőről négyemeletesre nőtt, valamint kapott két vadonatúj szárnyat is. Mégis, 1971-től 2020-ig összesen csak két hétig(!) volt zárva. 

Aztán elérkezett 2020. március 23. Ilyesmire senki sem emlékszik, még ez a sokat látott épület sem. A világ leállt, a vendégek elmaradtak, a szálloda bezárt. 

Ám kivártuk, és több mint két hónap kényszerű üzemszünet után a Hotel Silvanus**** 2020. május 21-től újra megnyitja kapuit a vendégek előtt. Helyreáll a világ rendje. Ha még nem is teljesen a régi rend, hiszen szállodánkban rengeteg óvintézkedést kellett bevezetnünk Vendégeink és munkatársaink egészségének és biztonságának védelme érdekében, és be fogjuk tartani a Magyar Kormány távolságtartással és higiéniával kapcsolatos rendeleteit, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség COVID-19 kézikönyvének ajánlásait is. 

 Hotel Silvanus Visegrád - Légtisztítással a maximális biztonságért

A Zepter Hungary-vel kötött stratégiai partneri szerződésnek köszönhetően a magyarországi szállodák közül egyedül a Hotel Silvanus rendelkezik közösségi tereiben Zepter TherapyAir iOn légtisztító berendezésekkel, amelyek öt nagyteljesítményű szűrője a legkisebb részecskéket is kiszűri. Tehát elbánik a levegőben keringő finom porszemcsékkel, valamint az esetleges baktériumokkal, penészgombákkal és vírusokkal – beleértve az olyan, cseppfertőzéssel terjedő vírusokat is, mint amilyen például a jelenleg a világban problémát okozó SARS-CoV-2. 

Információs videó: https://youtu.be/fPhd6tZQGqo 

Hotel Silvanus Visegrád - Légtisztítással a maximális biztonságért
 Hotel Silvanus Visegrád - Légtisztítással a maximális biztonságért