Megújult a Panoráma Étterem :: Hotel Silvanus Visegrád -

Megújult a Panoráma Étterem

“Ezt a projektet Magyarország kormánya és Pest megye önkormányzata a PM_KKVSZALLODA_2020 kódszámú pályázat keretében 50%-os támogatási intenzitással támogatta”.


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy páratlan panorámájáról és messze földön híres vadételeiről ismert éttermünk télikertje, a büfének helyet adó Lovag termünk, valamint kis konferenciatermeink, a Mozaik, a Vadász és a Gobelin felújítása befejeződött. Azonban az elmúlt hetekben az országra lecsapott vihar sajnos olyan károkat okozott wellness-központunk polikarbonát tetejében, amiket haladéktalanul ki kell javítanunk. A munkálatok nem befolyásolják a wellness-központ működését.

Az egykor pusztán a mostani Lovag teremre korlátozódó területű, de már akkor is híres és népszerű Panoráma éttermet a kilencvenes években egy nagy területű úgynevezett télikerttel bővítettük ki, ami — hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően — a Dunakanyar és a mennyezet felől is természetes megvilágítást kap. 


Ugyanez a megoldás biztosítja, hogy szintén egyedülálló kilátással rendelkező Wellness-központunk is természetes fényben fürödjön, és kínálja a Dunakanyar megunhatatlan panorámáját úgy, hogy közben vendégeink a kényelmes melegben élvezhetik medencéink kényeztetését. 

 

 

Hogyan zajlott a felújítás? 


A felújítás 2022. május 9-tól június 16-ig tartott. A munkálatok során - többek közt - korszerű padlófűtéssel láttuk el a télikertet, nyílászáróit és padlózatát teljesen kicseréltük. Az érintett konferenciatermek vadonatúj, stílusukhoz illeszkedő parkettát kaptak, míg a Lovag terem immár könnyedén egybenyitható a télikerttel, így téve alkalmassá e helyiségeket sokféle rendezvény kiszolgálására. 

A munkák során a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vettűk Vendégeink nyugodt pihenésének biztosítását. A munkálatok időszakában az Étterem feladatait Sörözőnk - és annak a medencetérrel szomszédos terasza - vette át, ezért ebben a néhány hétben Vendégeink a Sörözőben és  – az időjárástól függően – annak teraszán, vagy akár a medenceteraszon tudtak étkezni. 


A felújítási munkákat Önökért végeztük. Szíves megértésüket nagyon köszönjük! Biztosak vagyunk abban, hogy megújult részlegeink immár Vendégeink teljes örömére látják el feladatukat.

Még egyszer köszönjük szíves türelmüket!