Párnamenü :: Hotel Silvanus Visegrád -

Szép álmokat kínálunk

Válasszon Billerbeck párnáink közül, és aludjon igazán jól!

Újabb kényelmi – sőt, még inkább egészségmegőrző – szolgáltatással szeretnénk szolgálni kedves Vendégeink tökéletes pihenését, ezért a világhírű Billerbeck-kel karöltve megszületett a Hotel Silvanus vadonatúj párnamenüje.

„Egy jó nap éjszaka kezdődik” – állítja partnerünk szlogenje, és ez így igaz. Tudta Ön, hogy egy átlagos ember életének egyharmadát tölti alvással? Ez azt jelenti, hogy hatvanéves korunkra körülbelül húsz évet töltünk „ágyban, párnák közt”. Nagyon nem mindegy tehát, hogy mennyire kényelmes körülmények között tesszük mindezt. A pihentető alvás segít a regenerálódásban, a feltöltődésben, új erőt ad a mindennapokhoz, a stressz elviseléséhez. A jó alvás tehát a kiegyensúlyozott élet egyik alapvető feltétele.

Vendégeink a nálunk töltött napok alatt gyakran vesznek igénybe egészségmegőrző kezeléseket, amelyeknek jótékony hatását a gondosan megválasztott, ergonomikusan tervezett párnák még tovább tudják fokozni.

Négy párnatípus közül lehet választani, ezek az alábbiak:

TIMO memory hab:

közepes keménységű, kombinált habrétegű párna, mely ideális alátámasztást biztosít.

TOP kontúrpárna:

keményebb ergonómiai kialakítású párna nyak- és hátfájással küszködők részére.

RONDO viszkó-henger:

feszültséglevezető memory hab párna, amely biztosítja a stresszmentes, nyugodt alvást.

TARKÓTÁMASZTÓ:

Különleges kialakításával tökéletes alátámasztást biztosít a tarkó és a nyakszirt számára, így alvás során a nyaki- és hátizmok nyugalmi állapotba kerülhetnek.

Önnek semmi más dolga nincs, minthogy megtekinti Párnamenünket, és a foglalásnál kéri a leginkább megfelelő párnát, vagy szobaasszonyánál jelzi igényét.

Nyugodalmas, egészséges és pihentető álmokat kíván és kínál Önnek a Hotel Silvanus****.