Visegrádi lélegzetláncolat :: Hotel Silvanus Visegrád -

Visegrádi lélegzetláncolat - hogy ők is fellélegezhessenek

A visegrádi szállodák összefogtak a most értünk helytállókért


Az Egyesület saját Facebook-oldalán, kommunikálja a kampányt, de a kezdeményezés részleteit weboldalukon is ismertetik. 

 

Azt kérjük, hogy az olvasók állítsanak jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki szerintük megérdemelne egy ilyen pihenést. A jelölést Facebook-üzenetben lehet megtenni az Egyesület oldalán, a VisitVisegrád Facebook-oldalon 2020. május 20-ig, a pihenést elnyert hősök neveit pedig 2020. május 25-én hirdetjük ki.

 

Emellett egy nyereményjátékkal is kedveskedünk azoknak, akik kedvelik a VisitVisegrád Facebook-oldalt és a kampányt megosztják ismerőseikkel, hogy felhívásunk ezáltal még többekhez juthasson el. A kampány lezártát követően közöttük kerül kisorsolásra az a 8 db, 2 fős, 2 éjszakás utalvány, melyet szintén a 8 visegrádi szálloda ajánlott fel. 

 

#maradjotthon #együttsikerülnifog #ahősökköztünkjárnak #visitvisegrad

Hotel Silvanus - Visegrádi lélegzetláncolat

A Föld Napján, április 22-én nyolc visegrádi szálloda útjára indította a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület gondozásában a Visegrádi Lélegzetláncolat kampányt.

 

112 – a mindenki által jól ismert segélyhívó szám

 

A vonal végén most nyolc visegrádi szálloda, nevezetesen a Hotel Silvanus Visegrád****, a Thermal Hotel Visegrád****superior, a Hotel Visegrád****, a Royal Club Hotel****superior, a Patak Park Hotel, a Hotel Honti, a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád.

 

Mi, visegrádi szállodások együttesen tehát 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánlottunk fel a koronavírus-világjárvány idején is az egészségügyben, a gyógyszertárakban és a kereskedelemben helytállók részére, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon pihenhessék ki. 

 Hotel Silvanus - Visegrádi lélegzetláncolat